Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 3 z 3 FirstPrvní 123
Výsledky 21 na 26 z 26

Závit: Název překlad zkrácen v vBadvanced (Poslední témata)

Senior Member
    Datum registrace
    10. 2009

Nemůžete mi dát nějaké jiné řešení? Rád bych DoItMyself tak, že v budoucnu budu vědět, co dělat, aniž by se obtěžoval někdo na každé aktualizaci.

Jak už jsem řekl všechno, co musíte udělat, opravit chyby klikněte na tlačítko Upravit (dotek nic) uložit získat titul pracovat správně.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal mario06 View Post
    Chtěl bych opravit sám, dej mi nějaké možnosti, abych mohl zkusit, když jsem se na tlačítko Upravit závitu (nemám ničeho dotknout) a poté stiskněte tlačítko Uložit vše funguje což znamená, že to ukáže pravdu.
    Pokud chápu správně - je-li titul rozdělený a se upravovat a ukládat, aniž by nic neměnit, pak je opravit? A jak to vypadá za nové vlákno - je poškozený nebo je v pořádku?

I - Stále čekám na přístupové údaje, aby mohli tento problém vyřešit. V tuto chvíli budete držet sami. Prosím podrobnosti hodin přístup, takže budeme schopni vyřešit problém a zavřete jej.

Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal mario06 View Post
    Nemůžete mi dát nějaké jiné řešení? Rád bych DoItMyself tak, že v budoucnu budu vědět, co dělat, aniž by se obtěžoval někdo na každé aktualizaci.

Jak už jsem řekl všechno, co musíte udělat, opravit chyby klikněte na tlačítko Upravit (dotek nic) uložit získat titul pracovat správně.
    Opět - je třeba přístup na fórum. Musíme nejprve zjistit příčinu problému, aby mohli opravit. A budeme hledat řešení, které budou zahrnuty v další verzi - tak jsme se najít pro vyplnění řešení, které nebude vyžadovat žádné změny v každé aktualizaci.

V tuto chvíli nemůžeme dát DoItYourself řešení, protože nemáme řešení a držíte nás najít. Pokud chcete mít vyřešen - Prosím, dejte nám přístup. Pokud víte, že o bezpečnostních otázkách, pak prosím, aby dočasné účty pro nás, nebo změnu hesla na některé dočasné, nebo si vytvořte testovací instanci fórum s reprodukovanou problém.
    Naposledy upravil vBET; 10-08-10 na 00:10. Důvod: typo

Senior Member
    Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal vBET View Post
    Pokud chápu správně - je-li titul rozdělený a se upravovat a ukládat, aniž by nic neměnit, pak je opravit? A jak to vypadá za nové vlákno - je poškozený nebo je v pořádku?

I - Stále čekám na přístupové údaje, aby mohli tento problém vyřešit. V tuto chvíli budete držet sami. Prosím podrobnosti hodin přístup, takže budeme schopni vyřešit problém a zavřete jej.

, Aby to fungovalo.

1. Klikněte na tlačítko Upravit
    2. Nedělat nic
    3. Stačí uložit
    Práce = 100% což znamená, že nic není rozbité!
    Naposledy upravil kamilkurczak; 19-08-10 na 08:52.

Datum registrace
    10. 2009

Takže možná je již vyřešen, a to, co vidíte, je to jen cache špatný výsledek z předchozích verzí. Prosím, řekni, jak to funguje na zcela nové téma - jsou výsledky jsou OK a pak (bez tohoto kroku figuríny upravit). Je-li OK, pak si myslím, že problém již neexistuje a můžeme zavřít toto téma

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zaměstnanci
    Datum registrace
    05. 2010

Žádná odpověď - takže chápu, že je vyřešen. Pokud ne, prosím napište sem a já se otevře toto vlákno znovu.

Stránka 3 z 3 FirstPrvní 123

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •