pracuje bez vbet
OK, jsem zkoumat tento problém a snaží se řešit
OK, já jsem čekal.
jde o
Díky stále čeká
Hi - věnujte prosím mou omluvu za dlouhou zkušební dobu. To byl problém začal mě a vzhledem k tomu, aby během svého Kamil dovolené. Takže možná byl trochu přetížený. Právě teď jsem zpátky a bude spolupracovat, aby konečně uzavřít otázku
Myslím si, že by bylo nejlepší, kdybychom jen zkontrolovat na palubě a správné, že místo toho ztrátou více času. Takže prosím, jen mi hodin přístupové údaje k FTP a fórum správce CP. Prosím, dejte mi také přesné URL na stránku, kde vidím tento problém. Pokud není vidět hned - prosím zhotovit na některých zkušebních závit - budete odstranit poté, co jsme nespravíte.
Prosím, jen se podívejte na poslední odpověď - protože nejsme schopni reprodukovat na našich serverech Požádali jsme vás o přístupové údaje. Budeme chcek a opravit na místě
Chtěl bych opravit sám, dej mi nějaké možnosti, abych mohl zkusit, když jsem se na tlačítko Upravit závitu (nemám ničeho dotknout) a poté stiskněte tlačítko Uložit vše funguje což znamená, že to ukáže pravdu.
Ano, ale Michał psal v dřívějších příspěvků jeho návrhy na řešení. Nepracoval.
Nemůžeme reprodukovat tento problém na naší testovací forum, takže je velmi těžké najít dobré řešení.
Pokud víme, kde je problém v kódu, bude snadné nalézt řešení.