/ Home / www / doc /*****/ mysite / www / forum / global.php (238): eval () 'd code on line 3
Si to po upgradu 333 - 334, nahrané všechny soubory a dováženého zboží (kontroluje přepsat stávající produkt).
Nějaké rady?
/ Home / www / doc /*****/ mysite / www / forum / global.php (238): eval () 'd code on line 3
Si to po upgradu 333 - 334, nahrané všechny soubory a dováženého zboží (kontroluje přepsat stávající produkt).
Nějaké rady?
Uveďte, prosím, svou přesnou verzi BB a obsah souboru global.php kolem linky 238 (a bod, který z nich je 238).
VB verze je 3,84 global.php je:
Nejsem si jistý, jestli Dreamweaver zobrazuje správná linie, tak jsem přidal kompletní kód arround to, 238 jePHP Code:
// if user can control panel, allow selection of any style (for testing purposes)
// otherwise only allow styles that are user-selectable
$styleid = intval($styleid);
$style = NULL;
($hook = vBulletinHook::fetch_hook('style_fetch')) ? eval($hook) : false;
if (!is_array($style))
{
$style = $db->query_first_slave("
SELECT *
FROM " . TABLE_PREFIX . "style
WHERE (styleid = $styleid" . iif(!($vbulletin->userinfo['permissions']['adminpermissions'] & $vbulletin->bf_ugp_adminpermissions['cancontrolpanel']) AND !$userselect, ' AND userselect = 1') . ")
OR styleid = " . $vbulletin->options['styleid'] . "
ORDER BY styleid " . iif($styleid > $vbulletin->options['styleid'], 'DESC', 'ASC') . "
LIMIT 1
");
}
define('STYLEID', $style['styleid']);
($ = Hák vBulletinHook: fetch_hook ("style_fetch"))? eval ($ háček): false;
Naposledy upravil Ramses; 22-06-10 na 16:56.
Vypněte modul vBET pro style_fetch hák a zkontrolovat to to funguje. Pokud ne, pak vypněte další zásuvné moduly pro style_fetch háčky jeden po druhém (může obrátit na předchozí) a zkontrolujte, kdy začne pracovat. Když najdete ten, který je vinen - Sdělte nám prosím, který z nich to je.
Naposledy upravil vBET; 22-06-10 na 17:06.
Díky, vypnutí vbet style_fetch řeší tuto chybu, ale teď tam nejsou vlajky zobrazuje pouze zástupné symboly.
Omlouváme se, ale viděl jsem, kde jsem udělal chybu, jsem se vrátil do druhé.
V pořádku, jsem velmi líto, že jste se zbytečnou práci jsem prostě nahrál složky ve špatném adresáři. Vše je nyní v pořádku.
Naposledy upravil Ramses; 22-06-10 na 19:34.
Teď to funguje dobře, ale funkčnost vBET je zakázáno. To nemusí být tak.
Tato funkce byla zakázána, aby se analyzovat, co je špatně.
Prosím, napište se, jestli to funguje, když je aktivována plugin?
Pokud to nefunguje, je problém a je třeba opravit, aby se využít všechny funkce.
Naposledy upravil kamilkurczak; 22-06-10 na 23:23.
Jak jsem řekl ve svém předchozím příspěvku to byla moje chyba, jsem nahrál vbet složek do kořenového adresáře místo forum. Je to všechno v pořádku.
OK, takže - jen pro jistotu. Nyní je spuštěn se všemi pluginy zapnuté - pravda?![]()
![]()
Ano, Michal, jsou povoleny všechny pluginy. Dokonce i host cache na teď, doufám, že to ukáže vliv na snižování zatížení serveru brzy. Děkujeme za vaši velkou podporu.