Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 5 z 5 FirstPrvní ... 345
Výsledky 41 na 43 z 43

Závit: vBET 3.3.4 uvolněna

Člen
    Datum registrace
    03. 2010

Quote Původně odeslal vBET View Post
    Většinou běžné, že lidé zapomněli, že provedené změny v souboru robots.txt 2-3 měsíců dříve (ano Google reaguje na té doby - to může být rychlejší, pokud máte s velmi vysokým Page Rank). Někdy lidé také podívat na výsledky vyhledávání Google - tam, kde je zobrazeno pouze zaokrouhlený počet indexovaných stránek, není ten pravý. Takže sbližování mohlo změnit k lepšímu jeden a to neznamená, že žádné z vašich stránek byl odstraněn z indexu. I - Google je obrovský a má mnoho databází, které se čas od času jsou aktualizovány, replikovat a tak dále - to může být jen následek pracovní databáze algoritmů Google. Také Google se mění jeho indexování algoritmy a tedy je možné, že někteří z vašich již indexovaných stránek jsou nyní považovány za duplicitní obsah (tj. ve většině členských stránky jsou v 99% stejná) a odstraněn z indexů.

Tak dlouho, dokud se nezobrazí velké množství chyb v Nástrojích pro webmastery, můžete předpokládat, že to je to, jak Google funguje. Ale pokud uvidíte chyby - pak je na vaší straně a pak by měl reagovat.
    Text automatically translated from: Vietnamese to: Czech
    Translated text
    Týden uplynul číslo na mých stránkách Google se téměř nezměnil, a dokonce i na velmi malých nahoru a dolů, ale nemohl dosáhnout počtu 145 000 (před několika týdny zde). 2 dny to drželo 145.000. A dnes je 143.000. Nechtěl jsem nastavit nebo změnit v souboru robots.txt po 6 měsících. a můj soubor robots.txt konfigurován následujícím způsobem:
    User-agent: * Mediapartners-Google
    Disallow:
    Aktualizovaný index Sitemap stav jako úspěšná, ale URL předložených Tento nárůst byl URL v indexu web tato vzdálenost se snižuje den. Nevím, co se mi stalo, Můžete mi poradit proč? Protože já nevím odkud. Použil bych asi měsíc, ale vBET 2,10 nebyl jsem vBSEO Sitemap Generátor konfigurace jako průvodce zde), Ale když jsem se přejít na komerční verzi 3.3.3 jsem se zajímal, a přečtěte si návod config soubor Sitemap. Zpočátku s 3.3.3 jsem našel nadšeni trvalý nárůst v indexu Google. Vzhledem k tomu, upgrade na 3.3.4, se takhle. Nevím, proč znovu? Doufám, že vám pomohou. pouze 19 chyb při vykazování času z mého místa v Google Webmaster Tools
    Original text
    Naposledy upravil haiduongbk; 02-07-10 na 01:51.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal haiduongbk View Post
    Text automatically translated from: Vietnamese to: Czech
    Translated text
    Týden uplynul číslo na mých stránkách Google se téměř nezměnil, a dokonce i na velmi malých nahoru a dolů, ale nemohl dosáhnout počtu 145 000 (před několika týdny zde). 2 dny to drželo 145.000. A dnes je 143.000. Nechtěl jsem nastavit nebo změnit v souboru robots.txt po 6 měsících. a můj soubor robots.txt konfigurován následujícím způsobem:
    User-agent: * Mediapartners-Google
    Disallow:
    Aktualizovaný index Sitemap stav jako úspěšná, ale URL předložených Tento nárůst byl URL v indexu web tato vzdálenost se snižuje den. Nevím, co se mi stalo, Můžete mi poradit proč? Protože já nevím odkud. Použil bych asi měsíc, ale vBET 2,10 nebyl jsem vBSEO Sitemap Generátor konfigurace jako průvodce zde), Ale když jsem se přejít na komerční verzi 3.3.3 jsem se zajímal, a přečtěte si návod config soubor Sitemap. Zpočátku s 3.3.3 jsem našel nadšeni trvalý nárůst v indexu Google. Vzhledem k tomu, upgrade na 3.3.4, se takhle. Nevím, proč znovu? Doufám, že vám pomohou. pouze 19 chyb při vykazování času z mého místa v Google Webmaster Tools
    Original text
    Podle mého názoru snad se nic nestane. Nemáte žádné chyby v Nástrojích pro webmastery. 143 000 nebo 145 000 - Vypadá to jako odhad není skutečný, přesný počet indexovaných stránek. A pokud je pak odhad předpokládané výsledky se mohou lišit. Od místa, kde berete ty čísla?

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal Snake View Post
    I další chybu, když jsem umožňují vbet, na některých stránkách přestávky Nástroje témat, tedy na odkaz v horní části - v rozbalovacím menu přestávky. Pak Nástroje témat na dně závitu chybí jeho ikony. Také "Odpovědět" zmizí. Tento chyb sám, pokud bych zakázat vbet. a to stane jen pro hosty. Díky.

Viz zde - Věčný "Získání síťové adresy" na síťové karty - Počítačové Juice

Stránka 5 z 5 FirstPrvní ... 345

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •