Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Ano, já si to uvědomují. Opravdu doufám, že Michael je možné seřadit toto.
Žádné probs. Jen jsem navrhnout, protože když jsem narazil na podobný problém včera jsem byl pozdraven s mlčením zde. Myslím, že členové komunity navzájem pomáhají ven? Já osobně bych se pokusil o významný upgrade, kdybych věděl, že podpora se nebude k dispozici po dobu 6 nebo 8 hodin a více.
I naléhavě potřebují pomoc. Po upgradu jsem tuto chybu na můj fóra:
Upozornění: array_merge () [function.array-merge]: Argument # 1 není pole v [cesta] / global.php (400): eval () 'd code on line 1153
Celá moje forum je zcela mimo. Z nějakého důvodu to jen se stane, když není přihlášen Takže pro hosty. Pokud se přihlásíte, je vše v pořádku.
EDIT: OK jsem si uvědomil, že když jsem zakázal používání "úplný soubor Cache pro hosty (BETA!)" Všechno je v pořádku. Takže tam musí být něco špatně tam. (A já jsem CHMOD 777-R vbet_guestcache)
Prosím, otevřete nové vlákno pro toto v hlášení chyb. Budeme schopni zvládnout tuto tam.
Ok, jsem potřeboval potlačit PHP chyb, cache byla kontrola souboru věku na soubory, které neexistovaly, a byl z odposlouchávání. Soubor cache je úžasné Navíc, pokud jej můžete použít jste zvyklý litovat.
To je účel - nemáme kontrolu se soubor již existuje, aby se předešlo zbytečným IO operace. Podle manuálu PHP (PHP: filemtime - ruční) Funkce filemtime vrátí false pro neexistující soubory. My se neví o žádné chybové zprávy - podle manuálu Tato funkce by neměla posílat žádné chyby V případě, že existující soubor. Můžete mi prosím otevřít nové téma do Troubleshoting nebo hlášení chyb, které se například své chybové zprávy?
Pro všechny - prosím nepovažuje toto vlákno je jediné místo, kde o této verzi vBET. Pro problémy nebo chyby - prosím napište v příslušných oddílech. Budeme se moci spravovat své záležitosti, pokud tyto budou zde.
Jediný důvod, proč by to mohlo být provedeno vBET (ne však v tak krátké době), je-li některé si stránky nebude vytvářet. Pokud zjistíte, že některé stránky nejsou dostupné - Vezměte prosím na vědomí, že k nám. Najdete ji v Nástrojích pro webmastery.
Většinou běžné, že lidé zapomněli, že provedené změny v souboru robots.txt 2-3 měsíců dříve (ano Google reaguje na té doby - to může být rychlejší, pokud máte s velmi vysokým Page Rank). Někdy lidé také podívat na výsledky vyhledávání Google - tam, kde je zobrazeno pouze zaokrouhlený počet indexovaných stránek, není ten pravý. Takže sbližování mohlo změnit k lepšímu jeden a to neznamená, že žádné z vašich stránek byl odstraněn z indexu. I - Google je obrovský a má mnoho databází, které se čas od času jsou aktualizovány, replikovat a tak dále - to může být jen následek pracovní databáze algoritmů Google. Také Google se mění jeho indexování algoritmy a tedy je možné, že někteří z vašich již indexovaných stránek jsou nyní považovány za duplicitní obsah (tj. ve většině členských stránky jsou v 99% stejná) a odstraněn z indexů.
Tak dlouho, dokud se nezobrazí velké množství chyb v Nástrojích pro webmastery, můžete předpokládat, že to je to, jak Google funguje. Ale pokud uvidíte chyby - pak je na vaší straně a pak by měl reagovat.
Měl by být žádná taková věc jako negativní dopad na výkon, protože v souboru cache. Je to proto, mezipaměť souborů není roste ... Vytváříme zvláštní soubor pro každý požadavek URL. Takže každý soubor mezipaměti je prostě statických HTML souborů (cache výstup na vyžádání). Když server ukládá stále více a více vBET jednoduše vytvoří další a další soubory. Takže pokaždé, když si takový soubor:
1. To je pouze pro čtení výsledek tohoto konkrétního URL
2. My si ani přečíst do paměti - prostě stream je na klienta pomocí PHP funkce: readfile
Z důvodu, že i když vaše stránky s výsledky je opravdu velký - tak soubor mezipaměti je také velký, bude to mít žádný negativní dopad na výkon, protože to bude právě tento potok jeden soubor i bez čtení celé do paměti. Takže uvidíte výhody ani nevýhody.
Hrmm se mi líbí myšlenka cache překládal dat, ale nebylo by to být účinnější, pokud se používá něco jako memcache? Místo toho, aby čtení dat z disku, to by si to z paměti.
Hrmm se mi líbí myšlenka cache překládal dat, ale nebylo by to být účinnější, pokud se používá něco jako memcache? Místo toho, aby čtení dat z disku, to by si to z paměti.
Podpora stávajících knihoven vyrovnávací paměti je na seznamu z TODO. Také je možné celý soubor cache pro hosty je opravdu velká pro velké fórum. Příliš velké, aby to úplně v paměti - budeme hledat řešení, která umožní spojit výhody zachování vyrovnávací paměti a na disk.