Začínám to v posledních témat na vbadvanced
langtitle = SK] F..
jakýchkoli oprav?
Začínám to v posledních témat na vbadvanced
langtitle = SK] F..
jakýchkoli oprav?
Naposledy upravil vBET; 18-06-10 na 10:21. Důvod: BBCode korekce
Nechtěl jsem psát všechno, co v předchozí post, myslím, že je problém na tomto fóru
Psal jsem to
langtitle = SK] F..
Naposledy upravil vBET; 18-06-10 na 10:22.
AhojNení problém na fóru - stačí dát špatně langtitle BBCode - bez zavření. Takže - smetí v, smetí ven. Jen jsem upravil své zprávy, aby se ujistili, že neexistují žádné zlomené BBCode
O otázce, co vBET verzi používáte? Poslední verze by měla automaticky vyřešit tento problém. Uveďte, prosím, na přesné URL stránky, kde můžeme vidět.
ukazuje, že jako jediný v vbadvanced nedávno přeložena témat
Neodpověděl jste na otázku![]()
3.3.4
Nechtěl jsem nainstalovat speciální plugin, které jste provedli, si myslím, že to?
Zvláštní z nich je pouze pro VBA Dynamics. Ostatní ji nepotřebují. Můžete mi, prosím ujistěte se, že tento plugin, který používáte, je pomocí global_complete háček? Má tyto stránky jsou přeloženy? Prosím, dejte mi URL na stránku, kde vidím váš problém.
Potvrďte prosím, to je stejný problém jako vy již bylo popsáno zde: http://www.vbenterprisetranslator.co...nt-topics.html
Pokud ano, pak se uzavře tento a pokračovat tam, protože tam je delší diskusi.
Žádné potvrzení - za předpokladu, že se jedná o stejný problém, a uzavření tohoto. V případě, že tomu tak není, prosím, napište sem a bude znovu otevřena.