Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 6 z 6

Závit: Díky za vbet, ale všiml jsem si nějakého podivného problému s cmps_index stránky

Zakázán
    Datum registrace
    12. 2009

Default Díky za vbet, ale všiml jsem si nějakého podivného problému s cmps_index stránky

Díky za vbet, ale všiml jsem si nějakého podivného problému s cmps_index stránce.
    Mám cmps_index.php Pag přejmenován na bindex.php. Ale když se snažím kliknout na trnalstor například arabština, to ukazuje řez jako odkaz

, který je údajně třeba

A to je stejné pro všechny překlady. Co mám dělat, aby tuto chybu opravit. Díky předem.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

vBET řezy index.php z URL - to je důvod, proč jste tuto otázku. Pro rychlou opravu, prosím:
    1. Upravit soubor / Includes / vbenterprisetranslator_functions_url.php
    2. Hledat:
    PHP Code:
    if (false !== strpos($address'index.php') && false === strpos($address'/archive/')) {
    $address str_replace('index.php','',$address);

2. Nahradit:
    PHP Code:
    if (false !== strpos($address'/index.php') && false === strpos($address'/archive/')) {
    $address str_replace('/index.php','/',$address);

Prosím, potvrďte to pomůže. Zařadíme jej do další verzi, takže budete mít klid na to při aktualizacích

Zakázán
    Datum registrace
    12. 2009

Se mýlím. Jedná se o původní index.php přejmenována na bindex.php a moje cmps_index.php být index.php.
    Můj tlumočník v index.php (původně cmps_index.php) se zdá být v pořádku, ale bindex.php (původně index.php) nefunguje.

A nemohu najít tento kód v / includes / vbenterprisetranslator_functions_url.php
    if (falešný! == strpos ($ adresa, "index.php") & & falešné === strpos ($ adresa "/ Archiv / ')) {
    $ Adresa = str_replace ('index.php','',$ adresu);
    }
    To je to, co mám v / includes / vbenterprisetranslator_functions_url.php
    if ($ index = strpos ($ adresa, 'index.php')) {
    $ Adresa = str_replace ('index.php','',$ adresu);
    }
    Odpovězte, prosím, co nejdříve.

Datum registrace
    10. 2009

OK - Tento kód, který jsi našel, je jeden. Dal jsem si kód z verze ještě nebyla uvolněna. Ale nepoužívejte ho - protože problém je něco jiného, co je popsáno v první řadě.

O skutečný problém. První - Ujistěte se, že to není hotový některá nastavení vBSEO (např. vlastní přepsat nebo tak něco).

Když budete mít jistotu, že to není vBSEO, tak prosím PM fórum URL a přístupové údaje pro správce CP, CP vBSEO a FTP - budeme muset zkontrolovat na místě.

Datum registrace
    10. 2009

Vzhledem k tomu, že šel do PM - potvrzení může vydat být uzavřen?

Datum registrace
    10. 2009

Žádné potvrzení - uzavření problém. V případě, že je stále aktivní odpovězte prosím sem a bude znovu otevřena.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •