Podrobnosti mé stránky: -
vBulletin 4.0.3 poslední
vbseo 3.5.0 před verze
Apache 2.2.x
Poslední nginx zastoupení sloužit statický obsah
Díky předem
Podrobnosti mé stránky: -
vBulletin 4.0.3 poslední
vbseo 3.5.0 před verze
Apache 2.2.x
Poslední nginx zastoupení sloužit statický obsah
Díky předem
Nevadí, mám to do práce, některé změny provedené v mém serveru server adminů
Jsem rád, že se ovládal to - tak pro ostatní: Ano vBET pracuje s nginx (potvrzeno na klientské forum). V příští verzi pravidel bude platit v balení. Pro tuto chvíli používat ty (třeba přijmout do svého adresáře forum):
Code:location /forums/ { rewrite ^/forums/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ /forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 last; rewrite ^/forums/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/ last; rewrite ^/forums/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/$2 last; if (!-e $request_filename) { rewrite ^/forums/(.*)$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php last; } } if ($request_filename ~ "\.php$" ) { rewrite ^/forums/(.*)$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php last; }
toto pravidlo pro nginx jako proxy?
To jsou pravidla pro nginx. Nevím, je tam rozdíl, pokud používáte to jen jako proxy. Jak jsem psal máme potvrzení, tvoří jeden z našich klientů, to je běh na nginx OK. Máte nějaké problémy s těmito pravidly?
Myslím, že tato pravidla jsou pro nginx jako hlavní webový server, máme nginx jako proxy Apache sloužit statický obsah, předtím, když jsem trefil Přeložit jsem si bránu chyby vypršení časového limitu, má technici mají pevné, že
OK, takže - Omlouváme se za zmatek a skvělé, že jste s ním zacházel. Můžete sdílet své řešení s ostatními?
Bylo nginx čekání problém, sorry nemůžu prozradit mnoho, protože se ujal vedení společnosti, která jen odpověděl: "to byla opravena" lol
Otevřete prosím nové vlákno pro váš problém a dát tam další podrobnosti - pravidla, která jste použili?
Používáte booth - Nginx a Apache? Pokud máte Apache zkusil jsi použít .htaccess?
Popište, prosím, to samostatné vlákno - tohle je pro jiné problém zákazníka a je již vyřešen.
(v této chvíli vidím, že překlady jsou pracuje na vaše fórum - uveďte prosím také adresu URL, na rozbité stránku)