Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 5 z 5

Závit: Není nic jiného než překlady z angličtiny?

Nováček
    Datum registrace
    06. 2010

Default Není nic jiného než překlady z angličtiny?

Pracuje skvěle překládat z angličtiny do něco jiného ... Nicméně, pokud se orientovat na / forum / es /********** a pak po ve španělštině, ale nepřevádí místo zpět do angličtiny (nebo jiného jazyka).

Nastavil jsem:

Zobrazit původní text uživatele: Přidal Javascript

a také se snažil další možnosti, ale nikdo Zdá se, že práci. Jsem si jistý, že je něco hloupého, co dělám ....

Také nevidím překládal adresy URL, ale jsem v pořádku, že se pro tuto chvíli. (Pomocí vBSEO)

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zaměstnanci
    Datum registrace
    05. 2010

Dobrý den,

Za prvé (o své druhé vydání) - odkazy, které byly přeloženy, je nutné změnit dva soubory:
    1. FORUM_ROOT / includes / functions_vbseo_createurl.php
    2. FORUM_ROOT / includes / functions_vbseo_url.php
    celý návod máte v Do-Not-upload složky (readme) - Část vBSEO integrace (integrace s dalšími mody)

Nyní o hlavním problémem (překlad): Přejít na-> admincp-> vBET-> Google
    Navrhuji nastavení Když důvěra Google důvěru zaslouží v jazyce Google detekce
    Můžete nastavit úroveň spolehlivosti - Navrhuji nastavení 0,1 (10%), při detekci jazyka Google Confidence
    Ve výchozím nastavení, pokud je 0,1 - takže pokud Google je alespoň 10% jisti, zprávy jazyce pak vBET bude znamenat novou zprávu lang BBCode automaticky. Pokud se Google nebude jistě dost - zpráva zůstává, jak to je a admin může aktualizovat ručně, je-li to nutné.

požadovaný, Budete muset ručně upravit existující příspěvky. Musíte dát stávající text v tagu [lang].
    Vše je popsáno zde: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
    Naposledy upravil kamilkurczak; 04-06-10 na 22:30.

Nováček
    Datum registrace
    06. 2010

Překlad problém: jsem si to, pokud chci místo ve španělštině, mohu být na jakémkoli jazyce, včetně standardní, ale musí dát [lang = es] BBCode kolem po té, že? A pak systém automaticky překládat do jakéhokoli jazyka (kdysi jsem přidat lang BBcode)?

ETA: vynechal jeden krok na pokyny vbSEO ... to všechno funguje nyní .. DĚKUJI ******

Jedna malá věc a jsem přemýšlel, jestli to je v pořádku .. Podíváme-li se závitem .. Název je:

Realmente bueno nueva característica .

URL obsahuje znak s diakritikou i ... Je v pořádku, že v Google atd.?

realmente-bueno-nueva-caracter%C3%ADstica-628861/
    Naposledy upravil widotcom; 05-06-10 na 00:12.

Datum registrace
    05. 2010

Dobrý den,

to není v pořádku (caracter% C3% ADstica)

Pleae se ujistěte, že jste provedli všechny potřebné konfigurace vBulletin (a vBSEO máte-li) popsáno v readme.html v instalačním balíčku. Pokud tomu tak není pak můžete mít problémy s některými jazyky znaky.

překládat problém: pokud nastavíte "Trust Google, když výsledek je hoden důvěry" nová pracovní místa budou automaticky umístí do lang BBCode, ale musíte zabalit staré příspěvky v tomto tagu.
    Pokud píšete do fóra rodném jazyce tohoto textu nebudou baleny v tagu.
    Naposledy upravil kamilkurczak; 07-06-10 na 15:34.

Datum registrace
    05. 2010

To je mi líto ..

To není problém. Zkuste zkontrolovat odkaz na jiný prohlížeč (Opera, Firefox),
    by měly být přeloženy správně.
    Jedná se o problém prohlížeče. Google prochází odkaz správně (písmeno).

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •