Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 2 z 2 FirstPrvní 12
Výsledky 11 na 13 z 13

Závit: Problémy s 3.1.0 právě koupil!

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal Cybershaolin View Post
    Testovací fórum místně znamená samo o sobě, že není nikoho ukázat!
    To je skvělé

Jak jsem řekl, nejsem schopen vidět možnosti vBet Hlavní mého admincp při testování se na můj místní fórum. O uvedení své hack na forum mého života, tak nevím, už to, co budu dělat s tím, protože jsem se opravdu ocení typ odpovědi, které mi tady.
    Opět odpověď zní - budu řešit tento problém. Prosím PM mě všechny detaily a nemusíte ji nastavit na své skutečné forum, než jen já hodin přístupové údaje do zkušební desce
    Je mi líto, ani nevědí, odpověď, že jsem se vám tímto způsobem. Bohužel nevím, co je příčinou tohoto problému, a já potřebují mít přístup k moci zkoumat to pro vás a řešit za vás. Omlouváme se za problémy a čeká na PM s detaily.

Bez možnosti podívat se na to naše jediná rada pro tuto chvíli je opět - Ujistěte se, že máte přístup k internetu. A tím si myslím serveru. Vím, že váš počítač má přístup, ale vypadá to, že server je blokován pro komunikaci s externími slovo. Dalším důvodem může být, že nemáte nainstalován CURL PHP knihovny. Nemůžu říct nic jiného, bez možnosti podívat se na to.
    Naposledy upravil vBET; 06-11-09 na 02:28.

lol To není možné se přihlásit na místní fórum (např. pomocí EasyPHP, XAMPP nebo cokoli jiného, s místními IP adres), tj.:

hxxp: / / 127.0.0.1/forum/index.php.). Měli byste vědět o tom. Každopádně zapomeňte na to. Nepotřebuji to už ne.

Jsem dostal odpovědi na jiné věci tak, Nevermind.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

lol To není možné se přihlásit na místní fórum (např. pomocí EasyPHP, XAMPP nebo cokoli jiného, s místními IP adres), tj.:

hxxp: / / 127.0.0.1/forum/index.php.). Měli byste vědět o tom. Každopádně zapomeňte na to. Nepotřebuji to už ne.

Jsem dostal odpovědi na jiné věci tak, Nevermind.
    To je, pokud máte vlastní IP na WAN (nejen LAN). 127.0.0.1 to je stejné jako localhost a to znamená, že se chcete připojit se skutečným strojem. Ale vy ještě vlastní IP adresu. A i když je to jen v lokální síti, můžete nastavit váš test forum na stejném stroji, kde máte skutečný forum. Podle licence vBulletin máte právo dát takové fórum v adresáři testvb, ale musí být k dispozici veřejnosti.

V případě, že ve všech budoucích problémů stačí napsat. Jsme zde pro Vás

Stránka 2 z 2 FirstPrvní 12

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •