Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 3 z 4 FirstPrvní 1234 PosledníLast
Výsledky 21 na 30 z 32

Závit: Další langtitle rozebrat problém

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal moman View Post
    Nevermind, našel další: překládal hodin tituly nejsou analyzovány na stránce tituly na private.php

Pevné přidáním plugin na private_complete:

PHP Code:
    if (strpos($pagetitle'[/langtitle]')) {
    require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
    $pagetitle vbet_parseTitle($pagetitle);

Já opravdu nemohu reprodukovat tento problém na našem serveru. Mám podezření, že nemáte nainstalován správně vBET 3.3.3 - prosím, zkontrolujte si to. Měli jsme mnohokrát problém, který naši klienti právě nahrál nové soubory a zapomněl na dovoz nových produktů soubor nebo naopak. Věděli jste se kontroluje výkon funkce vbet_global_complete existují v místě, popsal? (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post3137)

Také jsme se běží na našem fóru nyní vBET 3.3.4 beta verzi, tak to může být chyba, že existují v 3.3.3 a už jsme ji neopravili (nevím to). Stále, prosím, potvrďte, že vaše vlastní instalace je v pořádku - nejlepší z update na 3.3.3 znovu.
    Naposledy upravil vBET; 15-06-10 na 00:00.

Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal moman View Post
    A další:

Nemohl jsem najít způsob, jak opravit pomocí pluginů. Místo toho jsem přidal tento kód usercp.php:

PHP Code:
    if (strpos($reputation['title'], '[/langtitle]')) {

require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');

$reputation['title'] = vbet_parseTitle($reputation['title']);

} 
    Přímo pod
    PHP Code:

$reputation
    ['timeline'] = vbdate($vbulletin->options['timeformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['dateline'] = vbdate($vbulletin->options['dateformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['reason'] = $bbcode_parser->parse($reputation['reason']); 
    Pokud tato stránka používá global_complete háček pak by mělo být nakládáno v vBET 3.3.3 - viz předchozí odpověď o tom. Pokud global_complete se nepoužívá - a pak takový soubor změn bude nutné, nebo ji můžete přidat k některé připojit, pokud existují nějaké na této stránce.

Senior Member
    Datum registrace
    11. 2009

My soubor s produktem a všechny PHP soubory, se projevují jako v3.3.3, jak by měly. Nicméně, jsem upravil mnoho souborů a mají docela málo pluginy nainstalované na forum, tak je to poněkud pravděpodobné, že tam může být konflikt.

Všiml jsem si, že doba provedení na global_complete háček je 1000. Neměl by to být větší, aby se zabránilo konfliktu s jinými pluginy?

Senior Member
    Datum registrace
    11. 2009

Já jsem potvrdila přítomnost globální analýzu funkce. I velmi pečlivě upgradovat na 3.3.3, takže pochybuji, že obsah souboru může být problém tady. Nicméně, nevidím žádné další chyby, takže myslím, že jsem dobrý čas pohody.

Jsem také rád, že vBET výkon hit na svém serveru je zanedbatelný, a tak jsem se nemohou být upgrade 3.3.3 minulosti kvůli vysokému počtu vlastních úprav / oprav práce jsem se provádí na vlastní pěst. S 800 on-line, jsem měla serveru zátěž nižší než 1,00, a 1200 on-line, byli kolem 3,00. Není to špatné pro dual Hex jádra serveru Xeon, myslím, že!

Datum registrace
    10. 2009

Myslím, že taky!

Datum registrace
    10. 2009

Zjistil jsem, že jsme opravdu měli chybu tam. Globální langtitle analýze byla uvnitř zbytečné stavu tak, že ne vždy byla hodnocena. To je již opraveno a bude součástí příští verze.

Senior Member
    Datum registrace
    11. 2009

Mohl byste prosím po rychlé řešení, že? Nemohu upgradovat na 3.3.4 právě teď

Hádám, že zbytečné podmínkou je jeden dole:
    PHP Code:
    function vbet_parseTitleGlobally(&$title$removeNotTranslateSection false) {

if (
    $_GET['do'] != 'postthread' && $_GET['do'] != 'comment' && 0!==strpos($_GET['do'], 'edit') && 0!==strpos($_GET['do'], 'update')

&& 
    strpos($title'[langtitle=')) {

return 
    vbet_parseTitleMultiple($title$removeNotTranslateSection);

Datum registrace
    10. 2009

Co se držet s aktualizací?

Budu se dívat v SVN se pro kontrolu, jaké změny se o řešení problému, ale - budete potřebovat posledního vydání první, mohli se narychlo, kdybychom zveřejní.

Senior Member
    Datum registrace
    11. 2009

Udělal jsem několik změn v kódu v průběhu času, a já jsem zapomněl, kde a proč. Nechci, aby se lámání věci, které již fungují!

Datum registrace
    10. 2009

Vezměte prosím na vědomí, že nejsme zodpovědní za kód změnit naši klienti - jsme jednoduché není schopen udělat. Pokud vaše změny se podle našeho rychlá řešení pak si můžete být klidný - tyto budou zahrnuty v další verzi, takže vše bude v pořádku. Pokud jste provedli nějaké další změny kódu, pak jsme radu psát nějaký dokument, který vás o vaše osobní dalších kroků při aktualizacích - jinak zůstane se starým vBET verzi, protože se o nevíte, co a za co jste změnili.

Vezměte prosím na vědomí, že jsem zjistil, jaké změny jsou nezbytné k vyřešení tohoto problému, ale nemohu publikovat quik fix na fóru (protože obsahuje zlomené BBCode uvnitř). Takže pelase zeptat na to e-mailem (contact@vbenterprisetranslator.com) a pošlu ti to tam.

Stránka 3 z 4 FirstPrvní 1234 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •