Použití vbSEO. Screenshot přiložen.
Najdu oprava tohoto vBSEO ve funkci, která zpracovává toto.
Použití vbSEO. Screenshot přiložen.
Najdu oprava tohoto vBSEO ve funkci, která zpracovává toto.
V functions_vbseo_vb.php:
najít
nahraditPHP Code:
vbseo_thread_seotitle($getnextoldest);
PHP Code:
vbseo_thread_seotitle($getnextoldest);
if (strpos($getnextoldest['title'], '[/langtitle]')) {
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$getnextoldest['title'] = vbet_parseTitle($getnextoldest['title']);
}
$vbseo_gcache['thread'][$getnextoldest['threadid']] = $getnextoldest;
To nesmí být nezbytné. Jste vBET integrován s vBSEO jako je popsán v souboru readme.html? Jakou verzi vBET používáte? Poslední člověk mít globální langtitle rozebrat funkčnost.
Ano, a já jsem s použitím nejnovější verze 3.3.3.
Strange. Prosím, řekněte nám, jak se problém reprodukovat - budeme pracovat na více elegantní řešení, které nebude vyžadovat další změnu vBSEO soubory.
Dokážete ji zopakovat se na server? Tj. v oblasti zkušební zprávy?
Ne, nelze to prokázat tady, protože nemáte možnost použít vBSEO zahrnout závit tituly v další / předchozí odkazy (které jsou uvedeny přímo pod rychlou odpověď editor). Byste nejprve zapnout volbu.
OK, takže - nyní víme, jak se reprodukovat. Budeme kontrolovat v našich testovacích stupně a hledat jiné řešení. Velké díky!
Je nám líto, ale nemůžeme reprodukci tohoto problému.
Testovali jsme to na 3.5.0 a 3.3.3 vBSEO vBET. Která verze se máte?
Ujistěte se, že jste si nainstalovali nejnovější verzi vbet (pokud jste jej použili)
Jak je to s update product_vbenterprisetranslator.xml z Do-Not-upload složky?
Já používám vBET 3.3.3 a 3.3.2 vBSEO. My langtitle tagy nejsou analyzovány na stránce profilu statistiky ani nyní, zdá se. Docela divné!
Chcete-li parsování langtitle pod profilem "Statistiky" kartu (kde je napsáno "Poslední příspěvek: ..."), jsem tuto změnu v class_userprofile.php:
Hledat:
Nahradit:PHP Code:
$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
Neexistuje způsob, jak tagy jsou globálně analyzovat, jak jinak, tato změna by nebyla nutná. Tam jsou také žádné háčky v této třídě souboru.PHP Code:
$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
if (strpos($this->prepared['lastposttitle'], '[/langtitle]'))
{
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$this->prepared['lastposttitle'] = vbet_parseTitle($this->prepared['lastposttitle']);
}