Přesunuto do sekce chyb. Prověříme to a dát rychlé řešení v případě, že bude snadné popsat
Jen jsem se snažil se problém reprodukovat. Neúspěšně. Udělal jsem nový blog vstupu, ale neschválila ho jen tak na náhledu. V náhledu to bylo s opaqued lang BBCode, co se očekává. Když jsem náhled znovu to bylo v pohodě na to má být. Možná jsem se snaží reprodukovat jej špatně, nebo ne pochopit danou problematiku. Myslel jsem si, že tato otázka je o přidání lang BBCode, kdy je již přidán. Ale vidím, že nic takového chování.
Vezměte prosím na vědomí, že pokud píšete zprávu a chcete prohlédnout bude opaqued Lang BBCode podle zvoleného jazyka odhalení strategie. To je, jak to asi do práce. A pokud ji odstranit a uvidíte náhled zase pak to bude zase Rozpoznat jazyk a přidat lang BBCode. To je jak má být. Vzhledem k tomu, náhled dělá stejné věci jako podání, jen withour jeho uložení do databáze. Takže musíš vidět přesně to samé, které budou vloženy do databáze, když odešlete jej.
Prosím, sdělte to problém existuje, a já jsem byl kontrolu špatně, nebo je to jako jsme navrhli, že?
Jakákoliv zmínka o tom, jak reprodukovat to?
Naposledy upravil vBET; 10-06-10 na 22:42.
Žádná odpověď. Každopádně - jsme našli něco, co by mohlo být i tento problém v oblasti vysílání. Již opravena - budou zahrnuty do příští verzi. Prosím, dejte nám vědět, to bude vypadat, že je to další problém - budeme znovu tenhle.