Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 3 z 3

Závit: problém

Člen
    Datum registrace
    12. 2009

Default problém

Text automatically translated from: Italian to: Czech
    Translated text
    vás asi otázka, která se na tomto fóru:

A já se stalo včera, psát v angličtině části řešení otázky o jazyce. Jsem napsal v italštině a já, a "dostali odpověď nevím, která země v angličtině. Tak jsem odpověděla v angličtině, pak jsem poslal odpověď ve fóru, ale stránka je automaticky přeložena do italštiny.

Pak se ptám sám sebe takto:

1. Co jsem napsal v angličtině je zobrazena v angličtině, i když tato osoba vidím na straně přeložena do italštiny?
    2. "Způsobí, že uživatel má v angličtině a vidím jeho reakce v angličtině? tak jeho odpověď není "byla přeložena do italštiny?

Díky předem.
    Original text

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Když dorazí nová zpráva, pak vBET určuje, co je jeho jazyk pomocí zvolené strategie (konfigurovatelné "Google rozpoznávání jazyka"). Li se za to jak je uvedeno v jiném jazyce, který Výchozí nastavení, pak je zpráva automaticky označen lang bbcode. Jinými slovy - vBET značky zprávy přidat informace o jeho jazyk.

Nyní, když se zobrazí stránka každé zprávě je uveden v jazyce celou stránku. Takže když jsem sledoval anglický překlad italského fóra pak vidím vše v angličtině - je to i některé zprávy jsou napsány v italštině, některé v angličtině, některé v arabštině, a tak dále. Při pohledu na stránce vidět vše ve zvoleném překladu bez ohledu na to, v jakém jazyce jsou původní zprávy na této stránce.

Jediný způsob, když není práce, jako je tento, kdy je jeho nějakou zprávu jazyk nejsou řádně označena (příčina se liší v závislosti na zvolené strategii jazyka určení). V tomto případě se taková zpráva musí být upraveny a lang BBCode je třeba doplnit / opravit ručně.

Je to je odpověď na svou otázku?

Člen
    Datum registrace
    12. 2009

Text automatically translated from: Italian to: Czech
    Translated text
    Myslím, že ano
    díky
    Original text

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata