Ahoj. Já jsem pomocí bezplatné verze tohoto skvělého addon a chtěl se zeptat, zda je možné chránit části textu před překladem?
Ahoj. Já jsem pomocí bezplatné verze tohoto skvělého addon a chtěl se zeptat, zda je možné chránit části textu před překladem?
Ano, stačí použít nejsou přeloženy oblasti - pokud potřebujete něco, co nesmí být překládán jednoduše upravit příslušnou šablonu a dát ji mezi
<!--START vBET NOT TRANSLATED AREA--> a <!--END vBET NOT TRANSLATED AREA--> (Poznámka: Nemůžete použít jakýkoli mod, který odstraňuje komentáře k použití této funkce)
Je také možné použít v VB CMS v článku, v žádném případě?
Naposledy upravil jonlar; 27-04-10 na 21:14.
Ne ve volné verzi. V platil jednoho, můžete to udělat velmi jednoduše tím, že tyto text uvnitř notranslate BBCode ve své zprávě CMS.
Ok díky. Ale abych byl upřímný, dont chci zaplatit 90 dolarů za scénář! kdy celý BB náklady (předplacené) 125 €
To je defenitly na expanzivní. Já jsem jen upřímná
To je důvod, proč Vám nabízíme bezplatné verzi - můžete si to, jak dlouho chcete!Vy a každý, kdo chce jen překlady a nezajímá se o skvělý výkon, vícejazyčné podpory Společenství, překládal RSS a mnoho dalšího.
Máme hodně klientů, kteří jsou velmi šťastný za své peníze investovat do placených verzí![]()
Naposledy upravil vBET; 02-05-10 na 22:33.