Quote Původně odeslal JinLeeHui View Post
Dobrý den,
Je nám líto, Im nového fóra. Mým úkolem je kompletní přehled o ekologickém čínské čaje zelené.
Máte-li chvilku, by pak mohl byste mi prosím napiš mi, která je vaše nejoblíbenější značka zeleného čaje?
Díky předem,
Yours Jin
lol ... to je sprcha. Teď budu muset starat o mezinárodní spammery a myslím, že ..

Quote Původně odeslal Jesh View Post
Stránky jsou nyní ukazuje: Výsledky 1 - 10 z asi 16.200 z coinforums.com. (0,21 sekund) na Google.

Nárůst dopravy byl téměř 3x nyní a my se stále zobrazuje nárůst. Naše stránky je nový a je to forum + galerii mincí a měny. Nyní jsme se dostat hity z 85 různých zemí, ve srovnání s přibližně 20 před instalací.

Výsledky jsou velmi příznivé.
Jesh, to je úžasné. Jsem dostání větší pokušení zkusit to.

btw, pokud to nebylo uvedeno před ... Michal, jsi génius na vymýšlení tohoto. A já se divím, že nikdo si koupil ya venku.

Mohl jsem jen vidět, že ještě více populární v průběhu nadcházejících let.

Hledal jsem na netu na druhý den, a zjistil, že je velmi těžké najít překladový software pro běžné webové stránky. (Bez vBulletin), nebo něco, co je spolehlivé a populární. Vše, co jsem mohl najít několik pochybných společností, sem a tam. Možná, že obchodní příležitost pro někoho jiného využít. Já bych opravdu rád převést na mé další stránky někdy v budoucnu. (Bez vBulletin související)