Většina mých fórum je přeložena. Nicméně URL a předmětových hesel není. I potřebovat také přeložil na základě umístění / jazyk
Nápověda, prosím
Většina mých fórum je přeložena. Nicméně URL a předmětových hesel není. I potřebovat také přeložil na základě umístění / jazyk
Nápověda, prosím
Já přesně pochopit, co máte na mysli. Prosím, dejte mi URL přeložit stránku, kde jsou tyto části nejsou přeloženy, a to bod (uveďte přesné citace z textu, který není přeloženo).
WMS Spilleautomater
"Všechny, der Skinner 2 spilleautomaten" je pouze ten, který funguje.
Zkontrolujte také, zda se Panda bohatství Slot Machine
2. místo není automatické překládání.
Všechny pracují. Ověřil jsem si to v jazyce, kterému rozumím. To je to, jak Google překládá - pokud Google neumí přeložit nějaké slovo / část pak už jen návrat téhož slova / part. Můžete snadno zkontrolovat, zda všechny odkazy jsou přeloženy bude japonský překlad stejné stránce: WMS の スロット マシン
Tady Google změní abeceda, takže jo si jisti, že je přeložena i když to je stejné jen v jiných abecedy.
vBET pracuje zde pořádku - jen Google poskytuje není nejlepší výsledky pro některé specifické slov / části. Chcete-li, další důkaz můžu ti říct, jak upravit kód tak zjistíte, že tyto odkazy jsou po překladu a vBET je v pořádku.
Můžete si nastavit automatické rozpoznávání jazyka v možnosti Google za to. Potom pro všechny nové zprávy jazyk bude automaticky detekován. Prosím, jděte tam a přečtěte si také o dalších možnostech.
V takovém případě - pokud již existuje zprávy je třeba upravit ručně a dejte uvnitř lang BBCode. Zde více informací o manuální nastavení jazyka: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
"Vždy důvěřovat Google" možnost? Otočila jsem se, že na tom, zda je to co máte na mysli.
Ano, to je možnost. Vezměte prosím na vědomí, že to souvisí i další možnost, která vypráví, jak se jistě musí být Google používat svůj rozsudek. Ve výchozím nastavení, pokud je 0,1 - takže pokud Google je alespoň 10% jisti, zprávy jazyce pak vBET bude znamenat novou zprávu lang BBCode automaticky. Pokud se Google nebude jistě dost - zpráva zůstává, jak to je a admin může aktualizovat ručně, je-li to nutné.
Děkujeme, že jste řešení tohoto problému pane