Ne - vBET není automaticky generovat 52 překladů pro každou zprávu. To je zakázáno TOS Google. vBET překládá na vyžádání a samozřejmostí je použití vyrovnávací paměti, pokud jsou výsledky již v mezipaměti.
vBET přeloží veškerý obsah - starý a novou, protože překlad je na požádání. Cítíte, že se některé stránky se již přeložen, protože první překlad trvá delší dobu (protože musíme počkat na výsledky Google), poté, co že to je mnohem rychlejší. Nemusíte nutit osvěžující jakéhokoli obsahu - přeložené stránky mají různé URL.
OK, už tomu rozumím. Myslím, že jsem byl zmatený popis, který se zobrazí na domovské stránce vBET, když říká: "vBET okamžitě je vaše fóra mají 52 krát více obsahu v 52 jazycích! To znamená, že 52 krát více adres URL do témat, která se nyní navštíví uživatelé, kteří hledají obsah v jejich rodném jazyce. "
Prosím, vím, že jsem velmi spokojený s výsledkem jsem již viděl z vBET. Nicméně, popis toho, jak funguje vBET znamená, že pokud někdo, například ve Španělsku, zadá vyhledávací dotaz Google ve španělštině za něco, která byla zadána v angličtině na svých stránkách, že nebudou moci najít? Opět si myslím, že vBET je revoluční a skvělým příkladem dobré programovací praxe. Jen potřebuju mít jistotu, že chápu, jak to funguje úplně. Jen mi na existující zdroj, pokud jste již vysvětlil. Děkuji vám!
![]()
Google a další roboty jsou plazení právě přeložený stránky a indexů v příslušných jazycích. Takže pokud někdo ze Španělska bude klást na dotaz Google ve španělštině pak může najít přeložený obsah
Máte-li jakékoli další otázky - jenom prosím zeptat![]()
Nemá brýle Free Translator to samé?
Ne Google Free Translator vám nedá 52 krát více URL, které jsou indexovány a přináší další provoz. Google se nepřekládá adresy URL. Google nedovolí uživatelům psát zprávy v různých jazycích. Google pouze překládá. vBET podporuje mnohojazyčné společnosti a zajišťuje lepší SEO.
Souhlasím, budu kupovat velmi brzy.
Nicméně jsem měl kamaráda Nedávno koupit tento "4 dny" a má ještě vidět nějaké indexovaných stránek pro různé jazyky i na různých motorů Google zemi vyhledávání.
Naposledy upravil hotslot; 18-04-10 na 02:37.
Ty vole, to obvykle trvá týdny, ne-li měsíců. Jeho všeobecně známo, lidí, kteří jsou do optimalizace pro vyhledávače.
Také já osobně bych se ani doporučujeme stáhnout, pokud jste vbSEO stejně. vbSEO dělá URL přátelské pro vyhledavače .... a vBet je vaše forum čitelný ve všech jazycích, a také indexy v mnoha více vyhledávačů z celé země.
Jakmile se vyhledávač rozpozná obsah vašich stránek, jsou přijatelné pro vyhledávače (jazyk), budou to je dál