Prosím sledovat serveru v procesoru a paměti oblast a určit, které zdroje jsou nutné.
Mějte na paměti, o zakázání některých jazycích, pokud váš server nemůže dělat to u všech (start s několika, a přidat další čas od času, pokud server drží).
I - vidím v naší databázi, že nikdy žádné stáhli vBET pod licencí. Jak víte, že váš server není dost pro vBET? ...
Omlouvám se - je to moje chyba. Ověřil jsem si databázi, kde jsme se zjistit, které soubory byly staženy našich zákazníků. Právě teď jsem zkontroloval Vaší objednávky a vidím, že jste si koupili instalační služba - to je důvod, proč jsem se viděl, žádný stažený soubor.
Ještě jednou - velmi líto. Byl jsem kontrolu a zjistit, jaká je vaše forum URL a jakou verzi vBET jste běží.
Můžete mi prosím zašlete forum URL a zjistit, které vBET verzi používáte.
Naposledy upravil vBET; 22-04-10 na 20:35.
Pomůžeme vám s radostí. K tomu budeme potřebovat více info. Prosím odpověď na můj poslední otázky. Také, jakou verzi vBET používáte?
Vidím, že překlady jsou docela rychlé. Ještě ...
Právě teď mohu vám definitivně říci, že jsou ztráty spoustu výkonu protože máte dvojí přesměrování, které jsou již odstraněny v nejnovější verzi vBET. Prosím aktualizujte na nejnovější verzi vBET a dělat vBSEO integraci znovu (zde máte podrobnosti o nové kroky integrace: http://www.vbenterprisetranslator.co...provments.html
Pokud se necítíte dobře v aktualizacích a integrace, můžeme to udělat za vás - stačí koupit náš yo modernizace služeb.
Ještě jedna věc - vidím, že máte vážný problém s přeloženými URL. Na serveru nefungují odkazy, které mají zvláštní dopisy.
Tj. tento v polském funguje, protože nemají žádné speciální znaky:
Nowa definicja magnetyzm
A tohle mají speciální písmena (az), a to nefunguje:
Szkoły - Tags Forum przez Zoints
To je velmi důležité - právě teď jazyků, jako je arabština či japonština (a některé další), které nefungují vůbec na vašem serveru, protože tam jsou jenom speciální znaky pro.
Naposledy upravil vBET; 23-04-10 na 03:11.
Nesbíráme přístup k datům od našich uživatelů z bezpečnostních důvodů. I ty mohou být změněny kdykoliv. To je důvod, proč žádáme vždy pro aktuální přístup k datům.
Naléhavý: Viz naše maily informace.