Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 1 z 2 12 PosledníLast
Výsledky 1 na 10 z 11

Závit: Vlajky se objevovat

Člen
    Datum registrace
    04. 2010

Default Vlajky se objevovat

Dobrý den,

Byl jsem pomocí bezplatné verze vBET a fungovalo to dobře. I odinstalovat a zakoupili plnou verzi. Nyní vlajky nezobrazují kdekoli na mé stránce? Když se pokusím přeložit ručně přidáním PL / forum / to funguje OK.

Také v případě, lze povolit "Překlady rozbalovací nabídky" celý styl je nesprávné.

Já používám vBulletin 4.0.3.

Díky!

Greg

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Dobrý den.

Už jsem odpověděl na to na jiné pracovní místo, ale myslím, že jsem nepochopil - myslel jsem, že příznaky obrázky nejsou zobrazeny. Jak jsem pochopil se celá část vlajky není vidět vůbec.

Předpokládám, že máte vlastní rozložení na forum. To může být problém - přesto, že by měly být zobrazeny (možná zlomený, ale měl by). Prosím, zkuste dát vlajky na vlastní místo. Také nám prosím zašlete své celé forum URL - uvidíme HTML výstup a hledat příčiny - také pro rozbalovacího menu.

Chápu, že máte vypnutý drop-down menu teď, protože to je rozbito - pošlete nám snímek obrazovky a HTML výstupu, když menu je k dispozici. I zde - zkuste prosím vlastní místo - to může být, že výchozí umístění nejsou vhodné pro změnilo rozložení.

Člen
    Datum registrace
    04. 2010

Quote Původně odeslal vBET View Post
    Dobrý den.

Už jsem odpověděl na to na jiné pracovní místo, ale myslím, že jsem nepochopil - myslel jsem, že příznaky obrázky nejsou zobrazeny. Jak jsem pochopil se celá část vlajky není vidět vůbec.

Předpokládám, že máte vlastní rozložení na forum. To může být problém - přesto, že by měly být zobrazeny (možná zlomený, ale měl by). Prosím, zkuste dát vlajky na vlastní místo. Také nám prosím zašlete své celé forum URL - uvidíme HTML výstup a hledat příčiny - také pro rozbalovacího menu.

Chápu, že máte vypnutý drop-down menu teď, protože to je rozbito - pošlete nám snímek obrazovky a HTML výstupu, když menu je k dispozici. I zde - zkuste prosím vlastní místo - to může být, že výchozí umístění nejsou vhodné pro změnilo rozložení.
    Snažil jsem se vlastní kód:

Code:
    <div id="flaggen" class="vbetflags_position">
     {vb:raw vbenterprisetranslatorflags}
    </div>
    URL:
    Code:
    http://www.coinforums.com/forum/
    URL je přepsání
    Code:
    http://www.coinforums.com/forum.php
    Bez vlajek Nechal jsem kód tam uvidíte ...

Pojďme se starat o rozevírací právě teď.

Člen
    Datum registrace
    04. 2010

Vlajky jsou nyní objevovat ... Nevím, co se stalo?

Původně jsem kopírovat / vložit klíč palců Takže jsem šel na pole, licenční klíč, a šel až do konce pak hit DELETE, zda další neviditelné ASCII znak byl vložen, nyní to bude pracovat.

Já nevím, ale funguje to teď.

Datum registrace
    10. 2009

Nevím, ale velké

Prosím, zůstat v klidu - to, co se děje a my jsme tu pro Vás vyřešit

Člen
    Datum registrace
    04. 2010

Quote Původně odeslal vBET View Post
    Nevím, ale velké

Prosím, zůstat v klidu - to, co se děje a my jsme tu pro Vás vyřešit

Kéž bych měl více času řešit sám, ale práce je s nástupem do všechen svůj čas!

Člen
    Datum registrace
    04. 2010

Mé příznaky nezobrazují ani

Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal hotslot View Post
    Mé příznaky nezobrazují ani
    Který z nich? Drop down menu nebo seznam? Zkontrolujte prosím nastavení příznaků (Ujistěte se, že se jedná o NoD vypnuto). Máte-li vlastní rozložení, ujistěte se různé příznaky pozice - výchozí pozice bude vždy fungovat na výchozí rozložení - na vlastní rozvržení nemusí. Také na konci prostě zkuste vlastní místo.

Člen
    Datum registrace
    04. 2010

vidět, jak vy se objeví ve vašem profilu? http://www.vbenterprisetranslator.co...bers/vbet.html

My fóra profily tomu tak není.

Zobrazit profil: SlotFan - Hot Hrací automaty

Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal hotslot View Post
    vidět, jak vy se objeví ve vašem profilu? http://www.vbenterprisetranslator.co...bers/vbet.html

My fóra profily tomu tak není.

Zobrazit profil: SlotFan - Hot Hrací automaty
    Stačí nastavit výchozí jazyk v uživatelské CP.

I - Vezměte prosím na vědomí, že jste nějakou chybu na straně, kterou dal:
    Code:
    Warning: fetch_template() calls should be replaced by the vB_Template class. Template name: vbimghost_memberbit_noimg in [path]/includes/functions.php on line 3932

Stránka 1 z 2 12 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •