Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 5 z 5

Závit: Jak se branding bez možnosti práce?

Nováček
    Datum registrace
    04. 2010

Default Jak se branding bez možnosti práce?

Podpořil jsem to, když to bylo zdarma mod, ale řekl, že jste neobdrželi mého daru - a pak, i když jsem ti dal PayPay ID transakce stále neodpověděl.

Teď jsem si zaplatil za plnou verzi a značky volné možnost, jak dobře - a já ještě všechny značky na svých stránkách a žádné podrobnosti o tom, jak jej odstranit.

Můžete mi odpovědět na to? Myslím, že je nespravedlivé, že jsem zaplatil dvakrát a pořád to není to, co jsem zaplatil.

Jak mohu odstranit značky?
    Naposledy upravil nlpconnections; 11-04-10 na 16:40. Důvod: Přidal další smajlík, takže byste věděla, že jsem klidná haha

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Ahoj

Nebyl jsem kontrolu vašeho příspěvku, že jste také napsal, že se chystáte koupit placenou verzi tak jako tak. Takže Nemá smysl ztrácet čas. Ověřil jsem si to dary právě teď a vidím, že jsem dostal darem od NLP připojení v lednu (s různými ID transakce) - jste psal o tom v dubnu ... Takže to je důvod, proč jsem si myslel, že to není přišlo - Ověřil jsem pouze poslední dary neučinil před několika měsíci.

Máte-li značky bezplatnou licenci pak standardně je odstraněn úvěr odkaz. Můžete se také možnost pak na odstranění informace o verzi vBET vůbec. Pošleme návod, jak to udělat PM nebo e-mailem, pokud někdo žádá.

Máš to, co jste zaplatili za - můžete si být jisti, že Posílám hodin vám za chvíli
    Naposledy upravil vBET; 11-04-10 na 22:31. Důvod: špatné slovo

Nováček
    Datum registrace
    04. 2010

Díky za to!

Nováček
    Datum registrace
    06. 2011

Quote Původně odeslal vBET View Post
    Ahoj

Nebyl jsem kontrolu vašeho příspěvku, že jste také napsal, že se chystáte koupit placenou verzi tak jako tak. Takže Nemá smysl ztrácet čas. Ověřil jsem si to dary právě teď a vidím, že jsem dostal darem od NLP připojení v lednu (s různými ID transakce) - jste psal o tom v dubnu ... Takže to je důvod, proč jsem si myslel, že to není přišlo - Ověřil jsem pouze poslední dary neučinil před několika měsíci.

Máte-li značky bezplatnou licenci pak standardně je odstraněn úvěr odkaz. Můžete se také možnost pak na odstranění informace o verzi vBET vůbec. Pošleme návod, jak to udělat PM nebo e-mailem, pokud někdo žádá.

Máš to, co jste zaplatili za - můžete si být jisti, že Posílám hodin vám za chvíli
    Když si koupím branding bezplatná verze je všechny ty věci již odstraněny?

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zaměstnanci
    Datum registrace
    05. 2010

Máte-li značky bezplatnou licenci pak standardně je odstraněn úvěr odkaz. Můžete se také možnost pak na odstranění informace o verzi vBET vůbec.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •