Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 3 z 3

Závit: Manuálně přeložit konkrétní věty nastavení

Člen
    Datum registrace
    10. 2009

Lightbulb Manuálně přeložit konkrétní věty nastavení

Ahoj

Všiml jsem si v mém fóru, že Google nebude překládat důležité fórum, nebo možnosti fóra jména správně.

Například "Odhlásit" se stane "Cancle", což je velmi matoucí

I můj "úvod" Fórum se stává "reprezentace"

Opravdu bych rád viděl možnost ručně překládat věty či vBulletin fórum jména.

Možná zvládnout tak, jako vBSEO rukojeti fórum slimáky

vytvořte konfigurační soubor pro každý jazyk, který chce uživatel ručně definovat určité fráze a pak uživatel může přidat

vbet_eng.php
    $ Fráze [Odhlásit] => 'Odhlásit'
    forumid => 'představování'

To by zcela mi pomohl.

Vím, že to je nemožné pro administrátory s 52 jazycích, jako je aktivní.
    To je důvod, proč jsem si nemyslím, že admincp možností by bylo dobré.
    manipulaci, ale je na úrovni konfiguračního souboru základna by opravdu mi pomohl

Kosmik

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Ahoj
    Už máme v plánu začlenit vBET frází vBulletin systému takovým způsobem, že z příslušné jazykové výrazy budou přijata. Tímto způsobem bude zajišťováno automaticky VB - v případě vět v příslušném jazyce existuje, pak to jsou přijata, pokud ne, tak originální. To bude vyžadovat, aby všechny výrazy v jiném jazyce bude muset být v oblasti překladu, která není (máme v plánu přidat jednoduchý nástroj, který bude neprůhledný ty fráze, takže se to dělat ručně). Co je důležité a velmi dobré v tomto řešení je, že můžete najít připraven fráze sad pro různé jazyky pro VB.
    V tuto chvíli vidíme některé možné problémy, v tomto řešení, ale půjde to brzy a vyhrajte s problémy, pokud přijdou

Má takové řešení, které uspokojí Vás?

Zakázán
    Datum registrace
    Srpen 2012

Omlouvám se za pozdní odpověď. V propuštění 4.5.0 jsme přidali ruční překlad textu na stránce.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •