Ahoj
Všiml jsem si, že s vBET 4.2.1 a 4.0.2 vBulletin PL4 a vBSEO dostat 3,5 RC3 oznámení, která nejsou přeloženy.
Prosím o radu
Kosmik
Ahoj
Všiml jsem si, že s vBET 4.2.1 a 4.0.2 vBulletin PL4 a vBSEO dostat 3,5 RC3 oznámení, která nejsou přeloženy.
Prosím o radu
Kosmik
Musíte se obrátit na ty překlady - to je ve výchozím nastavení výkonových důvodů (ne každý je používat). Najdete příslušnou volbu BB -> různé Možnosti
Omlouváme se, ale nejsem hloupá.
To je na jinak bych se hlásil jako bug!
Vidět Patientenfragen.net - máme odpověď
Nikdo se předpokládá, že některý z našich uživatelů je blbost To je standardní postup informovat první o možnostech konfigurace, protože uživatel může jednoduše přijít o konfiguraci, nebo dokonce ani hledat takové. Jsem otevření problému znovu a jít tam
Opravdu to je nějaká chyba, protože dokonce ani re-kódovaný. Postaráme se o tom brzy
Mimochodem - všimli jste si, že máte zlomený uspořádání v horní části stránky pro zobrazení překládal a vaše příznaky zmizí (nejsou ani v výstupního kódu )?... Vidím, že jste udělal některé změny k použití šablony - zkontrolujte to je z důvodu změny (kopie skutečných šablony těla někam, se vrátí, zkontrolovat, dal ji zpět).
Dispozice není poškozen.
Viděl jsi, cache verzi při řešení problémů optimalizace Cache plugin APC
Zkuste se a uvidíme, jestli budou stále vidět rozbité uspořádání plz
PS: "hloupé", část jsem právě řekl, protože si prostě zavřel hlášení a přesunul to bez čekání na mou odpověď.
Měli byste čekat na zákazníky odpověď dřív, než prohlásí aktivní řešených problémů.
Je to nezdvořilé jinak
Naposledy upravil StarBuG; 08-04-10 na 16:25.
A ještě jedna poznámka
Rád bych Disallow: *. JS v souboru robots.txt
Měl jsem ale, že součástí odstranil to zatím jen v případě, že toto byl příčinou problému překladu (což není).
To by však způsobit potíže s pevnou novou verzi nebo mohu zahrnout do svého souboru robots.txt?
To není oficiálně podporována v původním, ale protocoll Google bot to zvládne.
A to je to, co se počítá
Práva - nyní uspořádání je v pořádku.
Také díky za váš návrh na řešení otázek. Vezměte prosím na vědomí, že se vždy znovu problémy, pokud se ukáže, že to opravdu není vyřešena a že "uzavřená" jen prefix - závit není uzavřen - můžete ještě napsat a říct, že problém není opraven ještě. Omlouváme se, pokud jste se cítil nesvůj, protože to.