Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 1 z 2 12 PosledníLast
Výsledky 1 na 10 z 13

Závit: Jak udělat všechno překládal pošt a nití ve Mapa stránek

Senior Member
    Datum registrace
    03. 2010

Default Jak udělat všechno překládal pošt a nití ve Mapa stránek

pomoci, aby se lépe kód
    To je můj kód přidání

/ / Další kód
    $ Alanguages = array ('en', 'MS', 'ar "," zh-CN ");
    if (! $ archivované) {
    $ Strlenhost = strlen ($ vbseo_vars ['bburl']."/");
    $ Currentthreadurl vbseo_url_thread = ($ threadrow, 1, $ archivovat);
    foreach ($ alanguages za $ jazyk) {
    $ Vbseo_stat ['t']++;
    $ Enchancedthreadurl = substr ($ currentthreadurl, 0, $ strlenhost). $ Jazyk ."/". substr ($ currentthreadurl, $ strlenhost);
    vbseo_add_url ($ enchancedthreadurl, před $, $ threadrow ['lastpost'], $ frekvence);
    }
    }
    / / Konec další kód

My statistika níže
    Závity
    89,236
    Členové
    1,877
    Výchozí mapa stránek o vytvoření URL 2xx.xxx
    ale s 5 jazyků, jeho vytvořit pouze 457.160 adres URL

na místo, pouze, pokud jsou všechny přeloženy a vytvoří URL v Sitemap
    ale o 560.000 adres URL

Co je špatného na můj kód
    Prosím, pomozte mi
    díky

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Naše integrace do kódu prostě jen přidává URL vícejazyčné závity. A ve výchozím nastavení pouze na první stránce vlákna. Popisujeme, jak změnit kód, aby se i jiné vlákno stránek, pokud budete chtít.

Členských stránky nejsou důležité a doporučujeme, aby i zablokovat těchto stránek v robots.txt

Pokud chcete mít v souboru Sitemap také odkazy na překládal příspěvky, pak použijte prosím řešení níže:
    1. Otevřít soubor / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php
    2. Najít kód:
    PHP Code:
    $vbseo_stat['p'] += vbseo_add_2urls
    3. Předložena, že:
    PHP Code:
    //additional code

$currenturl vbseo_url_post($threadrow$postrow$pcount);
      foreach(
    $alanguages as $language) {
        ++
    $vbseo_stat['p'];

$enchancedurl substr($currenturl,0,$strlenhost). $language."/".substr($currenturl,$strlenhost);

vbseo_add_url($enchancedurl$prior2$postrow['dateline'], $vboptions['vbseo_sm_freq_p']);
      }
    //end additional code 
    Naposledy upravil vBET; 04-04-10 na 13:14. Důvod: potvrdila pracovní

Senior Member
    Datum registrace
    03. 2010

práce
    díky díky díky
    thankssssssss ******************************

Člen
    Datum registrace
    04. 2010

"1. Otevřít soubor / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php"

Nemůžu najít to ..

Je to ve stylu manager?

Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal hotslot View Post
    "1. Otevřít soubor / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php"

Nemůžu najít to ..

Je to ve stylu manager?
    Máte Sitemap Generátor nainstalován forum?

Člen
    Datum registrace
    04. 2010

Nemám ponětí?

Můžete mi, prosím přihlaste se znovu ve své admin sekce a kontrolovat? Já oznámení máme nějaký "problém", když jsme se o mapa stránek Přihlásit se však budeme používat vbseo Mapa správné?

Datum registrace
    10. 2009

Nemám ponětí?

Můžete mi, prosím přihlaste se znovu ve své admin sekce a kontrolovat? Já oznámení máme nějaký "problém", když jsme se o mapa stránek Přihlásit se však budeme používat vbseo Mapa správné?
    Tak se podívejte v admin sekci. Také pokud ji máte nainstalovanou, pak byste měli hledat / Vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php v adresáři forum.

Člen
    Datum registrace
    04. 2010

Někdy je snazší / Přehlídka pak říct, co je třeba udělat. Nemám tušení, jak jsem velmi zmatená, pokud jde o tohle. Já vím, však jsem si koupil 2 licence, a ani zde se zdají být za žádnou hodnotu, kromě bolesti hlavy a Google chyby. Jedná se o software, který by neměl být zakoupeny, pokud nevíte, jak upravit licence a kódy a vybavit je do práce. Myslím, že vbet je 2 roky, než budou skutečně legitimní připraven ke spuštění programu, pak možná, že by měly být umístěny na sale.I dokonce platí instilaci je mi známo nic o této věci. Opravdu potřebuji někoho z vbet strávit 2 minuty se podívat do mého admin a získat co běží, jak má být. Mám víru ve věci vbet to stačí nastavit, kde se to vlastně funguje správně.
    Naposledy upravil hotslot; 25-04-10 na 21:15.

Datum registrace
    10. 2009

Někdy je snazší / Přehlídka pak říct, co je třeba udělat. Nemám tušení, jak jsem velmi zmatená, pokud jde o tohle. Já vím, však jsem si koupil 2 licence, a ani zde se zdají být za žádnou hodnotu, kromě bolesti hlavy a Google chyby. Jedná se o software, který by neměl být zakoupeny, pokud nevíte, jak upravit licence a kódy a vybavit je do práce. Myslím, že vbet je 2 roky, než budou skutečně legitimní připraven ke spuštění programu, pak možná, že by měly být umístěny na sale.I dokonce platí instilaci je mi známo nic o této věci. Opravdu potřebuji někoho z vbet strávit 2 minuty se podívat do mého admin a získat co běží, jak má být. Mám víru ve věci vbet to stačí nastavit, kde se to vlastně funguje správně.
    Vezměte prosím na vědomí, že vBET je velmi lehký a instalace je triviální. Není žádný soubor vydání vůbec instalovat vBET.

Integrace s různými pluginy závislé na tyto možnosti pluginů. Pokud Edition pro integraci je třeba to jen znamená, že plugin, který je integrován je slabá místa podporu dalších funkcí. Můžete napsat do týmu vBSEO Pokud si myslíte, že se výrobek se slabými možnostmi integrace (bez háčků vůbec) a chcete je se zeptat ohledně jejího zlepšení. My jsme pouze za náš kód a dát řešení integrovat s těmi, kteří neměli o tom přemýšlet. Nemůžeme říct, vBSEO tým na provedené změny a aby jejich produkt otevřené pro další funkce (ve skutečnosti jsme to udělali - nechtějí, aby se jejich výrobek otevřené pro nové funkce).

Vraťme se zpět k otázce - co je problém? Nacházíte se tvrdí, že naši zaměstnanci by vám měly pomoci dostat všechno v chodu, jak by měly být, ale nikdy to, co řekl, není spuštěn správně. Jak tomu rozumím vaší chtěl najít soubor, protože nějaký problém s generátorem. Takže co je problém?
    Naposledy upravil vBET; 25-04-10 na 21:30.

Člen
    Datum registrace
    04. 2010

Díky za odpověď. Já prostě chci všechno překládal pošt a závity v Sitemap a pokud možno by se tak mělo během instalace, nebo kliknutím na tlačítko volby v admin sekci, takže není třeba upravovat vůbec nic. Doporučujete Geographic cíl Webmaster Tools pro každý jazyk? Také doporučujete přidat informační kanál RSS / Mapa stránek pro každý jazyk v Webmaster Tools?

To je důvod, proč jsem chtěl pomoc pro všechny přeložené místo, které se přidávají do Mapa, takže to nemusí být problém.

srdečným pozdravem
    Naposledy upravil hotslot; 25-04-10 na 21:55.

Stránka 1 z 2 12 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •