Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 1 z 3 123 PosledníLast
Výsledky 1 na 10 z 29

Závit: Modernizované na nejnovější verzi 4101BF dnes pro lang link rel="alternativní" hreflang

Hybridní Zobrazení

Předchozí Příspěvek Previous Post   Next Post Další Příspěvek
    Senior Member
    Datum registrace
    06. 2010

Default Modernizované na nejnovější verzi 4101BF dnes pro lang link rel="alternativní" hreflang

TAK jsem upgrade vbet přidat IBM a hlavně link rel="alternativní" hreflang kód pro přeložených stran, ale to není objevují po upgradu. Udělal jsem odstranit cloudlflare cache, aby se ujistil, že nebylo tam.

Senior Member
    Datum registrace
    06. 2010

ping - nejsem si jistý, jestli jsem vynechal somhing, re-umožňuje v nastavení a pořád žádná hodnota

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Dobrý den, omlouvám se, ale nejsem si jistý, že rozumím otázce. Jste provedli aktualizaci vBET a chcete použít IBM překlad. Předpokládám, že jste vytvořili IBM účet a nastavit správné nastavení v Admin CP > vBET > Translation Providers pro "IBM Watson FREE/Commercial Translation API key" a "IBM Watson FREE/Commercial Translation API URL". Pokud jste tak a zajímalo by mě dělá IBM překlad opravdu funguje, můžete si to ověřit tím, že nahrávání na vašem forum souboru z balíku vBET (do-not-upload\tools\providers-tests\test_ibmwatson.php) a kontrolovat stav překladu ve vašem bower (dát URL na vaše fórum s /test_ibmwatson.php). To je to, jak můžete ujistěte se, že IBM překlad je pracovní pro vás, pokud to je problém.

Jste také napsal o "rel="alternativní" hreflang" - a To nechápu, co je to problém. Co myslíš tím hreflang? Co o rel="alternativní"? Nastavení, které přesně píšeš o (prosím, napište úplnou cestu)? Kde předpokládám, že se objeví a proč? Omlouvám se - nechápu to. Mohl byste prosím vysvětlit více.
    Naposledy upravil vBET; 09-03-19 na 21:40.

Senior Member
    Datum registrace
    06. 2010

Omlouvám se, chtěl jsem, IBM watson, (stále klíčové, jak to mate, jak může být) -- tam Není problém s vbet

Skutečný problém, udělal jsem aktualizaci co potřebuji rel="alternativní" hreflang" meta tagy přidány do přeložené stránky, a že se nezobrazují i když jsem to mít povoleno v nastavení--

Code:
    Adds "alteranate" tags on the page. "Alternate" tags helps Google serve the correct language or regional URL (more information). Enabling this option will have a negative impact on performance (time overhead of adding tags and sending more data to users).

Datum registrace
    10. 2009

Jsem se pochopit problém. Vezměte prosím na vědomí, že "alternativní" je přidáno jen pro hosty, a to je viditelné pouze v HTML (ne v prohlížeči), protože to je na pásech není pro skutečné uživatele.

Také to funguje pouze pro přeložených adres Url, a vy si nejste pomocí SEO optimalizace pro Url (máte takové zahrnuty v vBulletin, protože vBulletin 4, jen je třeba nastavit, vBulletin a pak také nakonfigurovat vBET rozpoznat a přeložit Url). Pokud to uděláte, a přesto mít problém s "alternativní" prosím, dejte nám vědět, budeme zkoumat to.

Senior Member
    Datum registrace
    06. 2010

Pozorováním zdroj https://www.allfreechips.com/de/

Bez přihlášení není vidět značka?

Senior Member
    Datum registrace
    06. 2010

ahh ok jsem nekontroloval, aniž by byl přihlášen.

Datum registrace
    10. 2009

Když je povolena možnost další HTML kód by měl být přidán pro hosty:
    Code:
    <link rel='alternate' hreflang='...
    To by měl být přidán pro každou adresu URL, kterou již přeloženy do mezipaměti pro aktuální stránku. Tak, aby se to woks, potřebujete také přátelské Url (teprve pak jsou přeloženy Url). Jak vidím, už ho máš zapnutý, ale máte nějaké problémy s konfigurací s friendly Url - na stránce fóra máš hezké přátelské Url, ale po kliknutí na něj budete přesměrováni na ne přátelské URL (s showthread.php). Měli byste to napravit v nastavení.

Také "alternativní" se přidává pouze tehdy, když host cache se používá. To není popsáno v popisu parametrů aby to bylo snazší pochopit, ale to je účel - z důvodů výkonu (cached page je levné získat, ale pokud host mezipaměti je vypnuto, pak se pokaždé všechno překládal adresy Url pro stejnou stránku by bylo příliš drahé na fóru, které mají všech 53 jazyků).
    Naposledy upravil vBET; 11-03-19 na 21:36.

Senior Member
    Datum registrace
    06. 2010

Vidím to showthread stane pouze tehdy, když si není v angličtině , je to vbet nastavení im chybí?

Datum registrace
    10. 2009

Děje se to na forum, když jsou v angličtině. Přejděte na odkaz na nějaké vlákno na fóru a vidím, že jste přesměrováni. Na přeložené stránce vidím, že vaše odkazy jsou s showthread.php od začátku, ale na anglické stránky těch, stát showthread.php když na něj kliknete (budete přesměrováni). Takže, to je hlavní problém zde - je-li vaše vBulletin rozpozná showthread.php případně Url (přesměrování), pravděpodobně to je důvod, proč na přeloženy stránky, které mají od začátku showthread.php Url (vBET změny adresy Url přidat jazyk tam a zdá se, že to bude takové adresy Url z vBulletin - to je jediný způsob, jak - změnit to, co dostaneme).

Pokud si chcete být jisti, že to není vBET problém, můžete dočasně zakázat plugin Admin CP a uvidíme, co se stane. Můžete také dočasně deaktivovat .htaccess pravidla pro vBET.

vBET nastavení pro SEO Url adresy jsou v Admin CP > vBET > Main > Link Type.
    Více informací o vBulletin vBET konfigurace a konfigurace najdete v readme.html soubor z balíku vBET (tam jsou některé rady ohledně SEO odkazy).
    Také ujistěte se, že používáte podporovaný SEO motor. vBET podporuje vBSEO (starý roztok) a phpbb native SEO odkazy.
    Naposledy upravil vBET; 13-03-19 na 09:18.

Stránka 1 z 3 123 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •