hmm myslela jsem, že dragonbyte byla jediná možnost po vbseo. dovolte mi prozkoumat, že odstraní všechny dohromady
hmm myslela jsem, že dragonbyte byla jediná možnost po vbseo. dovolte mi prozkoumat, že odstraní všechny dohromady
Rychlé Q.. při pohledu na postavený ve verzi ve vb 4.5 dokážu udržet všechny adresy url tak, jak jsou, ale ne přidávat .html ve výchozím nastavení a vidím, že vaše adresa url je gere přidáváme .html pomoc v tom, že by bylo skvělé, protože se zdá, že není možnost dovnitř přívětivé URL, sekce.
Q2 - jsem stále vázána na VBSEO funkce s VBET, nevzpomínám si, jestli tam byl mod/nastavení POUŽÍT VBSEO s VBET, že nemohu najít zakázat stejně.
Doufám, že to tu uklidit a dostat práci správně, zde brzy! díky
V tomto fóru stále máme vBSEO. Jsme pomocí nativní phpbb SEO na naší testovací fórum a tam nemáme dodal .html
Na internetu si můžete najít články o stěhování z vBSEO nativní phpbb SEO. Jeden z těchto: https://www.vbulletin.com/forum/foru...and-fixing-url
Tohle není dokonalý - to naznačují, 301 přesměrování starých URL, ale po tom phpbb by měl použít sám další 301 přesměrování na svou novou SEO URL. To není ideální pro výkon (1 další přesměrování), ale to se stane pouze pro ty, kteří přišli ze staré URL z nějaké odkazy, nebo z indexovaných stránek. S časem Google bude indexovat a pokud 301 se používá by to mělo být bez poškození vašeho SEO (Google bude jen vím, že stránka má novou adresu URL). Můžete se podívat na jiné články, možná zjistíte, jak přesměrovat přímo na novou adresu URL. Každopádně - toto je jedno z řešení.
Konfigurace vBulletin funkce a jiné mody je mimo naši působnost. Pomůžeme vám s vBET konfigurace. Můžete se zeptat vBulletin týmu, o nativní SEO konfigurace, protože to je jejich funkčnost a oni to vědí nejlépe.
Takže vaše nebojí VBSE problémy wioth zabezpečení? Mám plnou licenci od VBSEO stále není jistý, jestli můžu DL kód už,.
By led přesměrovat všechny adresy url na nové jako přátelské url, myslím, že trochu strach z hmotnosti přesunout
My jsme neměli žádné bezpečnostní problémy s vBSEO a nejsou nám známy takové.
Pokud změníte SEO odkazy byste měli udělat přesměrování. V opačném případě budete ztratit svůj provoz z vnější odkazy (což ukazuje na neexistující Url) a ztratíte ve vyhledávačích, které bude vidět, že vše již indexovaný obsah zmizí. Stránky pod novou Url budou indexovány jako nový obsah, místo toho, aby jen být reindexed pod novou URL. To je důvod, proč budeme mít 301 přesměrování - není jen přesměrovat, ale také říci, že starý obsah trvale změní jeho adresu. To je jeden z důvodů, proč nechceme měnit naše SEO motor, ale pokud už jsi to udělal, ty by se měl starat o přesměrování ze starých adres Url na nové.
I dont chcete změnit to lol, ale musím apperently. VBSEO má 2 hlavní využije a to je důvod, proč zavřeli. Já jsem byl hit s jedním docela těžké, kde všechny google provoz byl znovu zaměřen.
Díky za informace. Podle mého názoru hlavní důvod uzavření vBSEO je, že funkce je již zahrnuta v vBulletin od 4.0, tak lidé přestanou kupovat vBSEO. Tam byl žádný smysl strávit další dolarů za něco, co jste již dostali. Jinak vBSEO tým by jen aktualizovat a zbavit se využije. Ale to je jen můj názor.
V tuto chvíli bude označit toto vlákno za vyřešený, protože jsme zjistili, že není nic špatného s vBET v této oblasti, stačí použít nejsou podporovány SEO motor. Můžete použít nativní phpbb SEO motor s vBET bez jakýchkoliv dalších pluginů. V případě, že se rozhodnete udělat to a stále máte problémy, prosím napište sem, nebo otevřít nové vlákno.
VBSEO zavřel své dveře, když exploit hit, není žádná aktualizace! Dívám se odstranit všechny dohromady a jít s vb, postavený v, ale je třeba, aby se to pomalu