Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 11 na 20 z 24

Závit: Mnoho problémů s instalací na vbulletin 5

Threaded View

Předchozí Příspěvek Previous Post   Next Post Další Příspěvek
    Nováček
    Datum registrace
    Září 2015

Exclamation Mnoho problémů s instalací na vbulletin 5

Dobrý den, mám nějaké problémy s instalací na vbulletin 5
    Mám nahrané soubory, nastavit můj google api klíč a veškeré potřebné nastavení na admincp

Když jsem se pokusil importovat product-vbenterprisetranslator.xml dostal jsem chybu:

[QUOTE]
    Dovoz Produktu, Prosím Čekejte...

[:]
    Varování: require_once(...//vbenterprisetranslator_functions_admin.php): failed to open stream: Žádný takový soubor nebo adresář .../includes/adminfunctions_product.php(881) : eval()'d code on line 2
    Fatální chyba: require_once(): Selhalo otevření vyžaduje "/home/forumsrv/public_html/core//vbenterprisetranslator_functions_admin.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/forumsrv/public_html/core/includes/adminfunctions_product.php(881) : eval()'d code on line 2
    [\QUOTE]

[\QUOTE]

tak jsem přidal tento řádek na můj "+základní+zahrnuje+config.php" na decalre "['Misc']['admincpdir']"
    [QUOTE]$config['Misc']['admincpdir'] = 'admincp';[\QUOTE]
    vbulletin 5.1.9 nemá tento řádek z prodlení.

Jak může tento xml požádat o proměnnou, která není přítomen??

Mimochodem, po tom, že je nainstalovaný. Šel jsem na bb nastavení a přidal můj google api klíč a nastavit vše potřebné nastavení.

Poté, co jsem upravil můj .htaccess a přidány první této linky (pokud na to-není-upload+nástroje+přesměrování-pravidla):
    [QUOTE]RewriteEngine On
    Options FollowSymLinks

RewriteRule ^\?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\archive\index.php\(.*)?$ archive\index.php?\$2&language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^\?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\$ index.php?jazyk=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^\?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\(.*)?$ $2?jazyk=$1 [L,QSA]
    [\QUOTE]

Neměl pracoval na všechny, každý jazyk vlajky jsem si vybral jazyk byl stále anglicky

pak jsem přidal zbytek řádky .htaccess:
    [QUOTE]RewriteCond %{QUERY_STRING} !přesměrováno=
    RewriteCond %{QUERY_STRING} !do=
    RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|přihlásit se|auth|ajax)
    RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php?přesměrováno=$1 [L,QSA][\QUOTE]

Pracoval, když jsem kliknul na jazyk vlajka se to změnilo fórum jazyk, ALE.. obrazové přílohy se nezobrazuje a nemohl jsem se přihlásit na admincp,
    když jsem se snažil přihlásit na admincp jsem dostal tuto chybu:
    [QUOTE] No input file specified. [\QUOTE]

EDIT 2-10-15:

Prosím, přečtěte si můj poslední příspěvek na toto vlákno, aby si pomohl pro instalaci na vbulletin 5.1.9
    Naposledy upravil rafail; 02-10-15 na 17:24.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •