Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 3 z 3 FirstPrvní 123
Výsledky 21 na 24 z 24

Závit: Mnoho problémů s instalací na vbulletin 5

Nováček
    Datum registrace
    Září 2015

Ještě jedna věc, Marcin, na htaccess "|core" musí být přidány na RewriteCond %{REQUEST_URI}
    takže by to mělo vypadat takto:
    RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp|modcpclientscript|cpstyles|images|css|js|přihlásit se|auth|ajax|jádro)
    (upravil můj průvodce výše)
    ostatní avatary nesmí být uvedeny (přístup odepřen)

Díky
    Naposledy upravil rafail; 02-10-15 na 20:08.

Zakázán
    Datum registrace
    Srpen 2012

Děkuji moc za informace.

Nováček
    Datum registrace
    Září 2015

Jen informovat, že po takové změny fórum bylo provedení velmi špatné, některé stránky pracoval dobře, jak jsem řekl, ale já jsem si všiml, mnoho db chyby a problémy, na překlady. Mnoho stránek ani nebyly přeloženy. Tak jsem odstranil vbet (velmi těžké udělat, protože měl mnoho entried na databázi).

Čeká na aktualizaci, která bude plné práci na vb 5.1.9 a to způsobuje takové problémy.

Zakázán
    Datum registrace
    Srpen 2012

Aktuální verze vBET by měl fungovat pro vB 5.1.9. Žádný překlad stránce mohou být příčinou vyčerpání překlady limity. Ve výše uvedené konfiguraci jsem testoval vBET pro vB 5.1.9. Máte-li jakékoli další otázky, prosím, vytvořit nové téma.

Stránka 3 z 3 FirstPrvní 123

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •