AdminCP->vBET->Překlad Služeb Dostupnost. Máte povolen mod_rewrite?
AdminCP->vBET->Překlad Služeb Dostupnost. Máte povolen mod_rewrite?
Naposledy upravil Marcin Kalak; 01-10-15 na 18:52.
Na Překladatele služeb pouze google byl aktivní od začátku.
mod_rewrite je ve výchozím nastavení nainstalován apache
dso kromě bílé znaky, dává mi chybu Warning: Cannot modify header information - headers already sent .../includes/vbenterprisetranslator_functions.php na lince 223
Testovali jste DSO, po mém posledním příspěvku? Opravil jsem trochu jeden vBET soubor a chtěl bych vidět, jestli DSO bude fungovat. Toto varování a bílé stránky jsou známé problémy, jejichž řešení kolo by mělo být jednodušší.
Naposledy upravil Marcin Kalak; 02-10-15 na 08:24.
PRACOVALI.
jedna otázka, sould nechám linky, který jste mi poslal na ignorovat url?
také, když jsem vyberte jazyk, kódování musí být nastaven v prohlížeči na unicode, aby k zobrazení správné znaky. Existuje způsob, jak zobrazit si jazyce bez nutnosti zvolte kódování v prohlížeči?
Naposledy upravil rafail; 02-10-15 na 11:24.
Neodstraňujte ignorovat URL. To umožňuje, aby vaše příslušenství nebude zpracován. Pokud uvidíte bílou stránku nemusíte měnit nastavení serveru, bílé stránky obvykle znamená, problémy s připojením na překlad poskytovatele.
Již jsem se podívat a testy kódování znaků problémy.
Naposledy upravil Marcin Kalak; 02-10-15 na 11:33.
Také na přeložených stran obrazu attachemnts nejsou zobrazeny. prosím, zkontrolujte, že také
Změnil jsem Jazyků a fráze>Language manager>upravit nastavení a upravil "HTML Charakter Set" na "UTF-8" a kódování problém vyřešit.
Jediným problémem je, že přílohy nejsou zobrazeny na stránkách
Líbilo se vám mohl ukázat jako odkaz, kde přílohy jsou zobrazeny na nepřekládají stránce, a v případě, že nejsou uvedeny na přeložené stránce?
Opravil jsem příloh tím, že dělá opravy na připevnění tabulky (admincp>opravy/optimalizovat tabulky)
Můj závěr (pro všechny vb5 uživatelů, které chcete nainstalovat tento plugin na jejich fóra):
Tento addon měl nějaké problémy s instalací, které byly stanoveny s "Marcin Kalak" Pomoc (Díky moc)
Ji nainstalovat na Vbulletin 5.1.9 musíte upravit "/core/includes/config.php" přidáním tohoto řádku na konci je:
PHP procesor musí být "DSO" , ne "CGI". Takže pokud máte "cgi" musíte chage to, aby "DSO" na vašem serveru. Na WHM cpanel to může být změněn tím, že půjdete na "nastavení Služby>nastavení PHP ad SUExec" A vyberte tam "PHP 5 Handler" na "DSO"$ Config ['Různé'] ['admincpdir'] = 'admincp';
.Htaccess by měl mít na začátek tyto řádky:
A na konec tento řádky:RewriteEngine On
Options FollowSymLinks
RewriteRule Archiv / index.php? / $ 2 & language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule index.php? language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule 2 dolary? Language = $ 1 [L, QSA]
Musíte přidat přidat do "AdminCP->vBET->Možnosti Překladu->Ignorovat Url":RewriteCond% {QUERY_STRING}! Přesměrován =
RewriteCond %{QUERY_STRING} !do=
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(základní|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|přihlásit se|auth|ajax)
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php?přesměrováno=$1 [L,QSA]
A jít na "Admincp>Jazyky a fráze>Language manager>upravit nastavení" upravit "HTML Charakter Set" na "UTF-8"/filedata/
/fetch
/image.php
A Vbet Přeložit plugin bude fungovat na Vbulletin 5.1.9
EDIT 27-12-15: po nějaké lepší kontroly jsem zjistil, že mnoho problémů, stránky nejsou ani přeloženy a mnoho db chyby došlo....
Naposledy upravil rafail; 27-12-15 na 14:47.
Jsem rád, že jsem vám pomohla. V další verzi bb nebude nutné změnit konfigurační soubor.