Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 5 z 5

Závit: Nelze Odinstalovat Produkt

Nováček
    Datum registrace
    Květen 2014

Default Nelze Odinstalovat Produkt

Když jsem se pokusila odinstalovat vB Překladatel Enterprise 3.3.6 mi to dává následující chyba:

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening vyžadováno '/xxxx/xxxx/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_lang.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') v /xxxx/xxxx/public_html/admincp/plugin.php(1556) : eval()'d code on line 4

Vypadá to, že chybí soubor. To byla free verze a nemám původní instalační soubory tam.

Může někdo pomoci?

Díky.

Zakázán
    Datum registrace
    Srpen 2012

Pokud máte free verzi, pak je verze 2.3.6.
    Máte-li odinstalovat produkt v AdminCP > pluginy & produkty -> Spravovat produkty? Máte odstraněny vBET pravidla .htaccess? Máte cache plugin? Pokud ano, vymazat cache.
    Prosím vložte odkaz na stránku s otázkou.

Nováček
    Datum registrace
    Květen 2014

To musí být placené verzi pak. Je to určitě 3.3.6. Buď jak buď jsem třeba ho odinstalovat.

Ano, to je, jak jsem odinstaloval to v admincp.

Chybu jsem napsal výše, bylo, když jsem se snažil odinstalovat produkt. Neexistuje žádné zvláštní stránku s problémem.

Můžete mi odkaz na instalační soubory, takže můžu zkusit a nahradit tím, že soubor, který pak může dovolte mi odinstalovat?

Díky za pomoc.

Zakázán
    Datum registrace
    Srpen 2012

Prosím pošlete mi PM přihlašovací údaje na FTP a Admin CP. Bude kontrolovat, co se tam děje

Zakázán
    Datum registrace
    Srpen 2012

Problém byl nedostatek souboru includes/vbenterprisetranslator_functions_lang.php. Problém byl vyřešen.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •