Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 1 z 2 12 PosledníLast
Výsledky 1 na 10 z 15

Závit: DBSEO podpora

Nováček
    Datum registrace
    Únor 2012

Default DBSEO podpora

Ahoj

Použil jsem CELÉM dokud ji v poslední době se odpojil a nebude podporovaná už.

Nyní jsem pryč používat DBSEO jak se zdá, jedinou dobrou alternativou

Existuje způsob, jak můžeme společně najít způsob, jak podporovat DBSEO url pro BB jak chci použít oba pluginy. Jsem rád pomůže s testováním atd.

V CELÉM tam bylo mnoho úprav necassary pro BB pracovat správně.

Bude to stejné pro DBSEO ? pokud ano, můžete, dejte mi vědět, co je hlavní obavy jsou tak můžu zkusit udělat změny, na můj test stránek, takže to bude fungovat.

díky

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Protože jste VB4.x doporučujeme použít přátelské Url - to je zahrnuta v vB a dává vám SEO přátelské odkazy, které ware podporován v bb. Tak prosím, jen nakonfigurovat vB používat friendly Url a bb bude automaticky překládat ty Žádná integrace potřeba. Také se prosím podívejte na naše soubor readme, protože tam jsou nějaké informace o konfiguraci s friendly Url.

Senior Member
    Datum registrace
    12. 2009

Rád bych, aby tato integrace stejně.

Nováček
    Datum registrace
    Únor 2012

Ahoj

potřeboval jsem využít dbseo zajistit, aby stávající struktura url byla držena. Moje pořadí atd webu jsou závislé na obou těchto adresách url, která jsou držena, nebo správně 301 na novou url. DBSEO to, a jako takový musím zajistit, používám ji.

Já se otevře nové vlákno nyní, jak jsem jen nainstaloval plnou bb a nyní žádný z překladů vůbec fungovat.

To bylo částečně pracovat s free verze, ale nikoli pro nějaký důvod.

Datum registrace
    10. 2009

V tuto chvíli není plánujeme integraci s dbseo. Pochopila jsem, že chcete, aby vaše URL struktury. Můžete vyzkoušet ty friendly Url udržet ji. Možná dbseo funguje podobným způsobem.

Pokud ne, pak se můžete pokusit sjednotit sám na své vlastní riziko, ale uvědomte si, že pokud změníte bb kódu, pak budete muset změnit opět po každém bb aktualizovat.

Nevím, jak přesně dbseo funguje. Je to práce pomocí pluginů nebo jako celém přidává front controller. Pokud je pracovní podobné celém pak můžete založit na celém integrace jako příklad. Každopádně pokud chcete mít pouze pracovní SEO odkazy, to by mělo být docela snadné. Pokud chcete mít přeložené Url - to může být složitější.

Nováček
    Datum registrace
    Květen 2014

Jsou tam ještě žádné plány na podporu tohoto DBSEO integrace? Chci mod, ale nelze ji nainstalovat, pokud není.

Datum registrace
    10. 2009

V tuto chvíli nemáme v plánu podporovat. vBulletin má své vlastní nativní friendly Url. To je to, co skončil celém a pravděpodobně i jiné pluginy, které dává funkčnost, která je již zahrnuta zemře, nebo bude používat jen zřídka. Tak jsme si nemyslím, že je třeba se na trhu na jeho podporu.

Nováček
    Datum registrace
    Květen 2014

Zdá se, že to více než friendly Url. Mám DBSEO nainstalován na docela velké/busy fórum.

Pro lidi jako já, kteří hledají technické řešení pro zvýšení provozu, zejména lidé ochotni utratit trochu peněz, budeme se snažit ji tak jako tak. Podíváme se také na věci, jako je vaše mod taky. Nicméně jsou nekompatibilní. Jsem si docela jistý, ztratíte zákazníky.

Datum registrace
    10. 2009

Díky za váš názor. V tuto chvíli nemáme v plánu na podporu DBSEO.

Senior Member
    Datum registrace
    12. 2009

Quote Původně odeslal siparker View Post
    potřeboval jsem využít dbseo zajistit, aby stávající struktura url byla držena. Moje pořadí atd webu jsou závislé na obou těchto adresách url, která jsou držena, nebo správně 301 na novou url. DBSEO to, a jako takový musím zajistit, používám ji.
    Tato. Od celém již není podporován jsme alespoň potřebovat způsob, jak 301 přeložené Url do nové po přepnutí na DBSEO.

Stránka 1 z 2 12 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •