Jak se to na všechny mé stránky. Běží na nejnovější verzi.
Upozornění: Neplatný argument dodávány pro foreach() v /home/site/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php na lince 734
Jak se to na všechny mé stránky. Běží na nejnovější verzi.
Upozornění: Neplatný argument dodávány pro foreach() v /home/site/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php na lince 734
Prosím, dejte mi link na problém. Pošlete mi prosím PM přístupové údaje na Admin CP a FTP. Jsem se podívat, co se tam děje
Nemám přístup na FTP.
Rychlá oprava tohoto problému:
- Otevřít soubor includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
- Hledat:
PHP Code:
if($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_alternate_tag'])
- Vyměňte ji:
PHP Code:
if($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_alternate_tag'] && !$vbulletin->userinfo['userid'])
Tato rychlá oprava bude doplněno v další verzi.
díky tomu, že pracoval.
Jsem aktualizoval na nejnovější verzi bb. Musel jsem znovu použít tuto opravu, nicméně to je teď ukazuje na všechny hosty stránek bez ohledu na to, co.
Nevidím problém na vašich webových stránkách.
Nejnovější verzi bb je 4.7.2. Vaše verze je 4.7.1. Jste to udělal downgrade?
Ano, jsem snížila poté, co jsem to viděl, ale vypadá to, že se to děje v 4.7.1 stejně. To se děje pouze, když žádný překlad služeb jsou k dispozici (Google je označen jako k dispozici v mém případě, ale nemám klíč API vstoupila pro ně). Když se to stane vlákna jsou také překládány.
Pokud nemáte klíč Google pak by to mělo být automaticky vypnuta. Ručně vypnout v Google AdminCP->vBET->Překlad Služeb Dostupnost. Prosím, dejte mi vědět, jestli Google automaticky zapne v AdminCP->vBET->Překlad Služeb Dostupnost.
Prosím, dejte mi vědět, jestli to vyřeší problémy.