Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 2 z 2

Závit: Otázky před koupí ...

Zakázán
    Datum registrace
    02. 2010

Default Otázky před koupí ...

Text automatically translated from: Spanish to: Czech
    Translated text
    Dlouho předtím, než koupi tohoto mod, který vypadá velmi dobře jsem se opravdu chcete vědět několik věcí:

1 .- Podporuje vBSEO vbulletin4 a 3.5RC2, plus-Mapa-generátor vBSEO-2.6 a vbadvanced4?

2 .- Odráží také pluginy, které jsou nainstalovány na tomto fóru?

3 .- re psaní vlastních pravidel mám na vBSEO by být rovněž přeložena v každém případě?

4 .- Mám mod pro automatické generování tagů každé položky je vyslán, co by se stalo s těmito štítky? By mělo za následek v každém případě?

5 .- Pro oba vBSEO a self-označení mod přidám seznam prázdných slov, teď jsem přidal seznam španělština (fóra výchozí jazyk) a angličtinu, když jsem nainstalovat překladatel by měl přidat na seznam prázdná slova vůbec ty jazyky?

Doufám, že odpověď ... Saludos ...
    Original text
    Naposledy upravil kaiser1313; 12-02-10 na 00:25.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

1 .- bude kompatibilní s VB4 velmi brzy. My jsme nyní pracuji na vBET 4.0.0 verzi, která bude kompatibilní s VB4 - to vyjde na začátku března. V příštím vydání se budeme aby byl kompatibilní s vBSEO3.5, a to se také stane brzy. Díky vBET 4.x kompatibilní s vbseo-Mapa-generátor je také v plánu. Nechtěli jsme udělat ještě nějaké plány na integraci s vbadvanced4.

2.- to si obsah outhput html. Takže pokud další plugin ovlivňuje výstup, pak ti bude přeložen. Pokud je vyroben Ajax pak ve výchozím nastavení jsem se nepřekládá (pokud není integrovaný s bb), protože to není součástí html výstup. Můžete vyzkoušet bezplatnou verzi první a vidět to v live. Zde je pro vB4: vB Enterprise Překladatel - vBulletin.org Forum

3 .- My jsme vyzkoušet. Pokud je přepisování pracuje jako VB háček, a to stane dříve, než global_complete nebo global_complete s výkonem, aby méně než 1000, pak bude přeložen.

4 .- Jaké tagger právě používáte?

5 .- No ty budou pouze součástí URL.

V případě budoucích otázek - zeptejte se

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •