Možná, že překlad není prochází, já nevím, ale pro 5. čas neříkám vám nic měnit s produktem. Já jsem prostě žádá, abyste mi říct, co je lámání 4.1.12!
Možná, že překlad není prochází, já nevím, ale pro 5. čas neříkám vám nic měnit s produktem. Já jsem prostě žádá, abyste mi říct, co je lámání 4.1.12!
Ve vaší verzi vB, aby háčků je špatné. V poslední verzi vB : tento problém nenastane. To není problém související s bb, ale s vB. Podporujeme bb a jeho integrace s nejnovější verze vB a dalších pluginů.
V pořádku. Háku, který máte na mysli? Jsem zkoumala, class_bootstrap.php a parse_template/process_templates_complete háčky jsou v stejné místo v 4.2.2 jak je to v 4.1.12. Totéž platí pro global_bootstrap_complete, global_complete, global_bootstrap_init_start, global_shutdown a jejich odpovídající soubory.
Já vím.
Dobře, udělal jsem aktualizaci, aby 4.2.2, protože jsem byl unavený z čekání na odpověď. Nyní mám zcela novou řadu problémů: http://www.vbenterprisetranslator.co...lated-url.html
OK. Odpověděl jsem : jste v tomto tématu.
Díky. Tyto problémy byly opraveny.
Nyní, pokud mi něco chybí, stále nejsem vidět vlajky a rel-alternativní značek byly přeloženy. Jsou stejně jako oni byli na 4.2.2 jako na 4.1.12.
Naposledy upravil tavenger5; 14-12-13 na 14:34.
OK. Jsme pracovní a zkušební této otázce.
OK. Našel jsem řešení. Pořadí háčky ve vás je jiný, než my, i když máme stejnou verzi vB.
Rychlá oprava tohoto problému:
- Jdi na AdminCP->Plugins & Produkty->Plugin Manager->Katalog : vB Překladatel Enterprise
- Upravit plugin Přeložit odkaz na vlákno
- Změnit hák místo na fetch_threadinfo
- Nahradit kód php na tento kód:
PHP Code:
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_url.php');
if($thread[title]) vbet_translateUrls($thread[title]);
- Uložit plugin.
Po zúčtování host cache alternativní popisky by měly být přeloženy správně.
Jsem rád, že jsem vám pomohl.
Stále hledám příčinu různých vyřízení objednávky háček.