Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 3 z 5 FirstPrvní 12345 PosledníLast
Výsledky 21 na 30 z 50

Závit: Zprávy z nástrojů pro webmastery týkající se nesprávné rel-alternativní popisky

Zakázán
    Datum registrace
    Srpen 2012

Přeložené URL, musí být nejprve nalézt v databázi cache. Vlajky jsou přeloženy, je-li adresa je již přeložen do databáze cache.

Senior Member
    Datum registrace
    12. 2009

Dobře - tak co by zabránilo přeložené URL, ze je v databázi cache? V příkladu jsem napsal výše URL jsou přeloženy, ale vlajka odkazy nejsou, tak to znamená, že nejsou v databázi cache?

Zakázán
    Datum registrace
    Srpen 2012

Nemáme možnost přidat do databáze cache pouze přeložené url - cache je povoleno, nebo ne. Nepodporujeme tento rozdíl. Pokud adresa URL je přeložen a vlajky nebudou přeloženy pak URL není v databázi cache.
    Takže za předpokladu, že: to je pracovat pro hosty, s opožděným požadavky na překlad z výkonnostních důvodů. Více informací: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post13517

Senior Member
    Datum registrace
    12. 2009

Dobře - udělal jsem všechno, co uvedeno v faq, jak bylo uvedeno dříve, ale vlajka URL nejsou překládány.

Senior Member
    Datum registrace
    12. 2009

Quote Původně odeslal tavenger5 View Post
    Dobře, myslím, že něco, co se doslova ztratí v překladu zde.

Jsem pochopit, jak vše funguje. Jsem zhodnotil, jak vlajky url mají být přeloženy pouze tehdy, když jsou hosté prohlížení stránek. Problém je, že nejsou přeloženy. Není to proto, že jsem mimo kvótu, je to proto, že něco nefunguje správně.

Příklad:
    Anglické stránky: ** spektrum 2 změna nastavení apn
    Vlajky URL na této stránce pro francouzštinu: http://cellphoneforums.net/**/fr/t36...-settings.html
    Vlajky URL pro francouzský by měla být: (Français) ** spektrum 2 modifikace des paramètres de l'apn

Všimněte si, že vlajka URL nejsou přeložené URL, přes stránky jsou přeloženy. Host cache vyčistil od překlady byly provedeny.
    opět, viz výše. Jsem buď není něco nastavení správně, nebo je chyba v software prevenci vlajek z ukazující přeložen URL.

Zakázán
    Datum registrace
    Srpen 2012

OK, testoval jsem tento problém.

Senior Member
    Datum registrace
    12. 2009

Quote Původně odeslal Marcin Kalak View Post
    OK, testoval jsem tento problém.
    Děkuji - pokud to pomůže, moji fórum charset ISO-8859-1

Zakázán
    Datum registrace
    Srpen 2012

Problém je, že vaše hák parse_templates je vyvolána příliš rychle. Prosím, aktualizovat váš vB.

Senior Member
    Datum registrace
    12. 2009

Quote Původně odeslal Marcin Kalak View Post
    Problém je, že vaše hák parse_templates je vyvolána příliš rychle. Prosím, aktualizovat váš vB.
    Nejsem si jistý, co to znamená. Myslíš update na vbulletin 4.2.2 ? Jaký je rozdíl mezi 4.1.12 a 4.2.2, jak parse_templates je řešen?

Senior Member
    Datum registrace
    12. 2009

...nebo máte na mysli update na exekuce "Vytvářet flags", který používá parse_templates háček?

Stránka 3 z 5 FirstPrvní 12345 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •