Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 6 z 6

Závit: O vyrovnávací paměti tabulek v databázi

Question O vyrovnávací paměti tabulek v databázi

Stejně takovou otázku, co když nemám používat vyrovnávací paměť vůbec vBET? IS je uložit odstranit všechny tabulky související s cache? Všiml jsem si mnoho nových tabulek (156 tabulek ve srovnání se 3 stoly ve verzi 3.2.2!) Byly přidány ve své databázi ve vztahu k funkci paměti cache ...

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Nemá smysl jej odstranit. Není možné použít vyrovnávací paměti hned, ale možná bude v budoucnu. Prázdné, nepoužívá tabulky nemají absolutně žádný vliv na výkon systému.

Nemám v úmyslu používat vůbec, ani v budoucnu. Ale moje otázka se ve skutečnosti se zeptat, jestli to mělo vliv na výkon systému nebo vBET výkon, nebo ne, což jsem se dohadují o ... Chtěl jsem jen jednoduchá odpověď, pokud bych mohl odstranit tabulky, nebo ne. Jen chci vědět, jestli to přestane fungovat, pokud vBET nemám používat vyrovnávací paměť vůbec.

To je z osobních důvodů a mé chápání, to je ono. Mám své důvody, proč má takové velké množství tabulek ve své databázi, můžete pochopit?

Takže, je to bezpečné? Prostě jen odpověď, prosím?

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

My jsme to zkusit, ale vím, že kód by měla být bezpečná. Před vyrovnávací paměti je používáno vždy zkontrolovat to je na. Takže, pokud ji máte zakázány, vBET by nikdy jít do kódu vyrovnávací paměti dotazů. Tam je "by", protože jak už jsem psal jsme to nezkusit.

Díky. Dám vám vědět, jestli jsem někdy zkusit.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •