Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 7 z 7

Závit: Hlavní problém s duplicitním obsahem

Senior Member
    Datum registrace
    12. 2009

Default Hlavní problém s duplicitním obsahem

Mám zásadní problém s duplicitním obsahem. V současné době mám limit na počet znaků, které jsou denně s Google Překladatel přeložil, protože kdybych neměl účet by byl směšný. Bohužel to znamená, že ne všechny stránky jsou přeloženy hned a stejný obsah na 13 různých stran (používám 12 překlady)

Jsem otevřen pro návrhy na to, jak to vyřešit. Věřím, že to je jeden z důvodů, proč poslední dobou ztrácím provozu.

Zde je příklad toho, co je Google indexování:
    https://www.Google.com/Search?q=%22s...w=1364&BiH=643

Zakázán
    Datum registrace
    Srpen 2012

Máte nějaké návrhy na to, jak to vyřešit? Myslíte si, že http://www.vbenterprisetranslator.co...Nate-Tags.html vyřeší problém? Co ukazuje na odkaz, který jste zadali?

Senior Member
    Datum registrace
    12. 2009

Nejsem si přesně jistý jak to vyřešit. Není žádný text vůbec lepší než stejný text 7 krát? (Původně řekl 12, myslela jsem 7)

Myslím, že alternativní značky pomůže.

Odkaz jsem se již ukazuje problém, protože stránky jsou přeloženy. To se děje především nové stránky a velmi staré stránky, které nejsou rozšířené.

Senior Member
    Datum registrace
    12. 2009

Zde je příklad: https://www.Google.com/Search?q=%22G...w=1364&BiH=643 (v současné době existují 5 stejné verze, hádám proto byla přeložena na 2)

Jde o to, že Google je procházení mé stránky rychleji, než mohou nechat přeložit.

FYI, jsem strávil Hodně peněz loni na překládání a bohužel zvyšovat kvóty za den není možné.
    Naposledy upravil tavenger5; 04-02-13 na 13:51.

Zakázán
    Datum registrace
    Srpen 2012

Rychlé řešení alternativní značky, které se snažíme poskytnout co nejdříve. Nejprve zkuste alternativní značky. Můžete dočasně vypnout méně důležité jazyky.
    Kromě toho bychom mohli možnost konfigurovatelný, pokud neexistuje žádný překlad pak:
    1) ukazují původní text - to je teď
    2) ukazují původní text poznámky se čeká na překlad - stránka vyžaduje spoustu drobných překladů a poznámky se mohou objevit nechutně často
    3) zobrazit prázdný text

Senior Member
    Datum registrace
    12. 2009

Děkuji za rychlou reakci.

Namísto zobrazení více nepříjemné poznámky, když něco není přeložen, je příznak v systému říkat "to celé stránky je přeložen"? (minus widgety, vzhledem k tomu, že hodně změnit widgety)

Myslím, že by bylo ideální možnost "Zobrazit prázdný text s oznámením říci, že stránky nebyly plně přeložen ještě" oznámení zmizí, jakmile je přeložen na stránku.

Zakázán
    Datum registrace
    Srpen 2012

Děkujeme vám za váš podnět. Budeme pracovat na tuto funkci.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •