Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 4 z 4

Závit: vbetflag, problém není vyřešen

Člen
    Datum registrace
    10. 2009

Default vbetflag, problém není vyřešen

Stále dostává množství odkazů, jako je ten můj serverlog:

66.249.65.7 - - [20/Jan/2010: 14:15:08 0100] "? GET / cs / SV / vbet_flag-/ SV / showthread.php t = 13307 HTTP/1.1" 404 491 "-" "Mozilla / 5,0 (compatible; Googlebot/2.1; + http://www.google.com/bot.html) "

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Takže - lov znovu otevřeno Doufejme, že tentokrát budeme čert aby to vzal úplně

Datum registrace
    10. 2009

Můžete mi prosím připomenout mi forum URL?

Datum registrace
    10. 2009

GOT IT! Nakonec jsem reprodukovat to! To se stane, když někdo přidá do kódu URL jazyk jazyka Výchozí nastavení. Teď to bude snadné opravit Doufám, že i poslední možnost, že této chyby Mimochodem - tento způsob má to je opraveno, a budou zahrnuty do 3.3.1

Rychlá oprava této:
    1. otevřít / includes / vbenterprisetranslator_functions_redirect.php
    2. Hledat:
    PHP Code:
    if ($vbet_isActualIgnored) { 
    3. a nahradit je:
    PHP Code:
    if ($vbet_isActualIgnored || $_GET['language'] == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumlanguage']) { 
    Důležitá otázka - jste odstraněn kód fórum jazyka při integraci s generátorem Sitemap?? S největší pravděpodobností proto, že Google se snaží jít do takových vazeb, protože se nikdy nemění vBET odkazy na původní jazyk.

Postaráme se o automatické přesměrování v případě, když někdo přidá fórum jazyka do URL a budete pečovat o své Sitemap generátor integrace - odstranění odtud kódy nejsou podporovány jazyky a fórum jazyce.
    Naposledy upravil vBET; 22-01-10 na 02:13.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •