Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 2 z 2 FirstPrvní 12
Výsledky 11 na 19 z 19

Závit: Snaží se ji znovu VBET

Člen
    Datum registrace
    03. 2010

Právě jsme dokončili instalaci vBulletin 4.2 (upgrade z verze 3). Zdá se, že vBulletin sama funguje dobře.

Jsme nainstalovali VBET je 4.4.6.

Googletest výsledky:

Počáteční překlad testu pro Google API v2
    Výsledek testu:
    Zkušební chyba: Nepodařilo se připojit k 2001:4860:800a::5f: síť nedostupná
    Doba připojení (ms): 150134.716064

Pouze prázdné stránky zobrazí, jestliže je požadován překlad, a odpověď je | velmi | pomalu.

Můj tým sítě si myslí, že vše je dobře:-). Pokud tam něco můžu dát jim na to důvod pro systém není připojení k společnosti Google API?
    Naposledy upravil hmspain; 18-06-12 na 16:55. Důvod: objasnit, co dobře funguje

Člen
    Datum registrace
    03. 2010

Pokud je nutné spustit prostřednictvím serveru proxy, a můj systém nevyžaduje proxy nastavení... kde v VBET by nastavit to?

Člen
    Datum registrace
    03. 2010

curl_setopt ($připojení, CURLOPT_PROXY, ' http://proxy.mydomain.com:nnnn/');

přidáno do vbenterprisetranslator_functions.php a vbenterprosetranslator_class_translator.php jen nad každou linku CURLOPT_URL, zdá se to vyřeší.

Člen
    Datum registrace
    03. 2010

Default Pokrok, ale to se pomalá...

Další překážka:-)... překlad, kterou se neobjevují příznaky na místa. Zaúčtované jsem něco... ve španělštině a jak se říká "nada". Byl očekáván vlajky ukazující původní jazyk, překlady do angličtiny a původní text uvedený níže. Pořád to znovu a znovu a nastavení, ale zdá nemůžu přijít věci.

Příznaky se nyní zobrazují nahoře, a pokud klepnete na jeden, převede na stránku jazyka... pokrok. Instalace však stále ještě není "správné"...

V důchodu;)
    Datum registrace
    Června 2012

Dobrý den,
    Můžete prosím říct, jen pro jistotu, pokud server proxy problém je vyřešen.

O vaše předchozí post - prosím řekněte, co přesně nefunguje právě teď a s čím vám mohu pomoci.
    Také nezapomeňte na otevření nové vlákno pro každé nové vydání

Člen
    Datum registrace
    03. 2010

Potřebuji další pomoc na to. Přidáním řádku proxy CURL, byl jsem schopen dostat VBET do práce, ale příznaky se nezobrazují na jednotlivé příspěvky (pouze na začátku, kde jsem určen). Pokud klepnu na jeden z horního příznaků, se provádí překlad.

Naposledy, co jsem dostal tento pracovní, nevzpomínám si žádné speciální nastavení pro získání příznaků zobrazíte v jednotlivých zaúčtování. Nechám se podat:-).

Člen
    Datum registrace
    03. 2010

Quote Původně odeslal m_jankowski View Post
    Dobrý den,
    Můžete prosím říct, jen pro jistotu, pokud server proxy problém je vyřešen.

O vaše předchozí post - prosím řekněte, co přesně nefunguje právě teď a s čím vám mohu pomoci.
    Také nezapomeňte na otevření nové vlákno pro každé nové vydání
    Já | si | mám můj proxy problém vyřešen. Máte další zákazníci, kteří používají prostřednictvím serveru proxy? Vyřešit problém co to udělali? Jak mohu říci, VBET má možnost Ne k nastavení serveru proxy.

Moje "řešení" mohou způsobovat jiné problémy, takže potřebuji vědět:-).

Vloženo:

curl_setopt ($připojení, CURLOPT_PROXY, ' http://foo.com:nnnn/'); (foo.com je můj proxy, a nnnn je číslo portu)

před každý řádek CURLOPT_URL. Velmi elegantní.

---

V tomto bodě překlad z nejvyšší příznaky funguje, ale velmi pomalé reakce.

To není vidět žádné příznaky na samotné zaúčtování.
    Naposledy upravil hmspain; 21-06-12 na 17:44.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Nikdy jsme neměli žádné otázce s proxy konstatované. Tak možná nikdo jej používá s proxy nebo otázka je specifický pro konfiguraci serveru.

Skvělé, že jste vyřešili problém. Pro nové vydání již otevřeno nové vlákno a tam jsem už send že odpovíte. Mějte, prosím jednu otázku na jednoho podprocesu - to umožní nám lépe řešit problémy.

Nejsme vědomi možných otázek, vaše změny. Jak jsem to napsal je specifický pouze pro konfiguraci serveru. Zkontrolujte jak překlad poskytovatelé chovat a jak se chová vBET.

Potřebujete další pomoc s vydáním?

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Bez odezvy - za problém je pryč. Pokud ne, prosím napište do tohoto vlákna

Stránka 2 z 2 FirstPrvní 12

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky