Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 5 z 5

Závit: Fatální chyba při stránky vypnuty

Člen
    Datum registrace
    01. 2010

Default Fatální chyba při stránky vypnuty

Dobrý den. Když jsem admincp / setup / Zapněte vBulletin zapnout nebo vypnout a změnit na "off" a pak ukončit admincp a odhlásit a pak znovu zadat adresu URL domovské stránky, jsem obdržel:

Fatal error: Call to undefined function vbet_getSupportedTranslations () v ... / html / forum / includes / class_bootstrap.php (283): eval () 'd code on line 9

Nemohu se přihlásit zpět do admincp a změnit vBulletinu ON / OFF zpět na "ON", a pak se odhlásit a znovu zadat adresu URL domovské stránky a ... Úvodní strana opět zobrazí správně. A tak se problém, aby se zapojili s odbočkou vBulletin off.

Používám phpBB 4.0.0 Patch úroveň 1 (Gold) a vBET 2.4.1 (aktivovaný) bez vbseo (zatím).

Potřebujete další podrobnosti, nebo víte, co může být špatně? Díky!

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Prověříme to a pokusit se reprodukovat. My se s Vámi o tomto problému později.

Také tento problém je o free verzi, tak jsem se přejít na tento příspěvek free verze sub-forum

PS.
    Vezměte prosím na vědomí, že máme naplánované vydání placené verze vBET 3.3.0, tak bezplatná verze má nižší prioritu. Je možné, že budeme řešit tento problém v příštím týdnu. Doufám, že to je v pořádku pro vás - pro tuto dobu, po kterou můžete zakázat volný verzi, pokud to škodí forum.

Člen
    Datum registrace
    01. 2010

Michal - Díky. Já zcela Podpořte své zaměření na uvolnění BB 3.3.0! Chyba, kterou jsem hlášení pro 2.4.1 není důležitá pro mě, ale může pomoci při odstraňování kód pro 3.3.0. Těším se že platící zákazník, jak je to 3.3.0 je uvolněna!

Datum registrace
    10. 2009

Datum registrace
    10. 2009

Opraveno - budou zahrnuty do 2.4.2

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat