Ahoj
Může prosím Popište váš problém víc specyfic, já mohu plně nechápala vás
???? Proč to nechápeš? Jak jsem řekl, že jsem si koupil značky bezplatnou kopii vBet, ale to není! To ukazuje "Díky k vBET 3.5.4 si můžete vychutnat automatické překlady" - > Páni fórum | Páni FairPlay Bot Forum Chci odstranit ji!
Naposledy upravil vBET; 14-04-12 na 10:56. Důvod: BBCode korekce
Jsi řekl
VBET má v současné době různé verze pro brandingfree, takže mohl bys mi laskavě Pokud jste si jisti stažený správná?Pošlete mi prosím nové instrukce jak odstranit tak, staré ty doenst práce...
Já vám nerozumím.
Podívejte se prosím na můj účet.
Koupil jsem si vbet s BRANDING zdarma.
Stažení a instalaci "vBET354BF.zip", ale naše fórum není značka zdarma, jak odstranit autorská práva?
Ahoj. Buďte zdvořilí - opravdu není důvod křičet. Já vím, že Radek ani rozumim v poprvé, ale když čtete první příspěvek můžete zjistit že to není příliš jasné, co chcete odstranit - vBET, značka?... Pochopil, ale přesto nebylo zcela jasné a Radek vás jen zeptal, co přesně myslíte.
Poté, co že si vás informovala zdvořilým způsobem, že je jiná balíku pro branding zdarma a jednoduše jen lze stáhnout a nainstalovat znovu. Neměl žádné informace, než od vás že to už jste udělal.
Takže prosím - bez křiku Ano - vidíme, že máte značky zdarma Naši zaměstnanci se tato informace připojené ke každému váš post. Jdu jen zkontrolovat na našem FTP má BF balíček je v pořádku, nebo je v něm nějaký hmyz. Dávám vám řešení v několika minutách po rezervaci
Ahoj
Skutečně bylo chybu ve verzi BF - prosím jej stáhnout znovu a a ukládat nové soubory do vašeho serveru.
Omlouvám se za potíže. Potvrďte prosím znamená problém je vyřešen.
Nechápejte mě špatně, není křičel jsem, chci jen dát najevo co chci... jeho práci a teď potřeboval pouhých 5 dní:-/
Díky!