Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 9 z 9

Závit: Prázdné příspěvky

Nováček
    Datum registrace
    Března 2012

Default Prázdné příspěvky

Zjistil jsem, když nemám žádné poskytovatelé překlad k dispozici, že jen mám od člena jej používají prázdné místo. To je, když mám "Zobrazit původní text pro uživatele" nastaven na nezobrazovat
    Naposledy upravil DirtRider; 09-04-12 na 09:44.

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

Bude to zkontroluju. Také mi prosím říct jestli se objeví "Zobrazit původní text pro uživatele" nastavena na bude prázdná místa?
    Také prosím nezapomeňte, že může být coused ale špatně zprostředkovatele tajemství/id/api klíč

Nováček
    Datum registrace
    Března 2012

No pokud se původní text zobrazit pro uživatele nastavena na hodnotu Ano bude zobrazovat původní text a pak. Ta je pak budete mít místo v podprocesu, který není v angličtině a bude ignorována. Zdá se, že API klíče do práce, když překlad zprostředkovatelé jsou k dispozici.

Nováček
    Datum registrace
    Března 2012

Tak nedělej si starosti už vzhledem k pokračujícím problémům s s touto změnou byla nyní odstraněna to, co wast peněz tenhle se vyklubal
    Naposledy upravil DirtRider; 11-04-12 na 08:12.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Když máte v odpovědi v této velmi podprocesu - naši pracovníci kontroluje problém.

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

Tento problém nelze reprodukovat na mé testovací fórum. Mohla byste prosím mi ukázat adresu url s příkladem kde je "prázdná" post, a je-li přístup Vy pošlete mi stále workig by to zkontrolovat na místě

Nováček
    Datum registrace
    Března 2012

Omlouvám se, že nemohu, jak jsem odstranil tento mod z mých stránek jako to dával nám příliš mnoho otázek.

1. Prázdné místo když zprostředkovatel překlad není k dispozici (nastavení se nezobrazí text původní)
    2. Post v jiných jazycích kromě výchozí, když poskytovatel překladů není k dispozici (nastavení zobrazit původní text) to způsobilo zmatek jako anglické členy nemohl pochopit post a bude je ignorovat.
    3. Fóra zpomalit dolů poskytovatel překladů kdy nebyla k dispozici, členům fóra si stěžovali, že to nebyla přijatelná těchto pomalou rychlostí.

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

Jak jsem řekl, že nelze reprodukovat tento problém, takže pokud neprovedete nainstaloval vBET a proto nemůžete ukázat mi tuto chybu v "akce" je nemožné, abych se podívala, co se vlastně stalo.
    Dovolte mi se změnami váš ftp.
    Naposledy upravil r.dziadusz; 14-04-12 na 16:34.

V důchodu;)
    Datum registrace
    Června 2012

Žádná odpověď, tak musím uzavřít toto vlákno. Pokud máte další otázky týkající se tohoto podprocesu se otevřít to jiným způsobem prosím zápis nové.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •