Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 2 z 2 FirstPrvní 12
Výsledky 11 na 15 z 15

Závit: Od poslední aktualizace zpráv serveru vbet nadměrné využívání zdrojů v vbet

Senior Member
    Datum registrace
    12. 2009

Zní to, jako by tam je víc zpoždění, protože vbet přechodu na jiného poskytovatele překlad, který trvá déle získat údaje z. Když to udělá toto spojení http jsou otevřené levice (a někdy i časový limit).

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

To může být coused v "Apertium API", které občas timeouting becouse poskytovatele vnitřní chyby, to jste se snažil proměnit a než to zkontrolovat znovu

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Ne, ale bude kontrolovat, díky.

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

Jelikož neexistuje žádná odpověď stále máte-li jakékoliv dotazy prosím padl na aski se zaškrtne toto vlákno vyřešen, to bude znovu

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Já vím, jste označili to vyřešil, ale jsem nebyla schopna získat na webu při několikrát!
    Zdá se, že problém se že vbet není správně ukončit procesy a opuštění spousty je otevřené, Apache a pak asseses kolik podřízené procesy potřebuje a je vytváří připravena brzy všech volání na vbenterprisetranslator_seo.php a všechny procesy vyráží otevřené zatížení na serveru jde nahoru.

Přesunuli serveru na výkonnější server a zatížení stále existuje, nová hostitelé říci totéž jako staré jednu "si poskytovatele softwaru pro optimalizaci vbenterprisetranslator_seo.php serveru a veškeré soubory, které požaduje"

Já takhle nemůžu dál, platit za překlady a teď £ 200/měsíc pro server to mě zabíjí, co mám udělat, aby se vbet správně ukončit volání na procesy?

Stránka 2 z 2 FirstPrvní 12

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •