Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 8 z 8

Závit: VBET V4.4.6 vytváří usergroups?

Hybridní Zobrazení

Předchozí Příspěvek Previous Post   Next Post Další Příspěvek
    Člen
    Datum registrace
    03. 2010

Default VBET V4.4.6 vytváří usergroups?

Dochází mi vBulletin 3.8.6 pomocí vlastní kůži. Pouze doplňky, které jsou živé, jsou:

AME - automatické média Embeder
    Oznámení o nové vlákno
    Post Děkuji Hack
    vBulletin Blog
    a naše vlastní ověřování Webkey add-in

Pečlivě sledoval instalační pokyny pro V4.4.6 a bylo až do místa, kde jsem potřeboval jej nakonfigurovat. Systém měl VBET na ní úspěšně, ale musel odstranit po dochází k tomuto problému více usergroup. Po instalaci, uživatelé začali stěžovat, že systém byl... (Omlouvám se, já to nemám) chybová zpráva poukázala na VBET, tak jsem zakázána VBET vzácně bych dokončit kroky konfigurace a znovu povolit to.

V té chvíli jsem si všiml že další UserGroups byly vytvořeny v systému, jeden pro každý jazyk. Co?

Musí být něco chybí. Naposledy, když jsem zkoušel aktualizaci VBET, jsem narazil na stejný více usergroup problém. Už je to několik měsíců, od VBET pracoval v systému. Měla smlouvy s vámi k instalaci, nebo jsem něco chybí?

Odebral jsem ji z mého systému; vše opět běží bez problémů (albiet bez VBET).

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

V té chvíli jsem si všiml, že další usergroups byly vytvořeny v systému, jeden pro každý jazyk. Co?
    Pokud nejsou v oddělených pole ve vaší sql, a pokud je to jen jeden pro každý jazyk to je v pořádku. vBET ji, aby skupiny uživatelů v vytvoří stejné výchozí jazyk. Pokud máte nějaké problémy během vašeho překladu mi bude také rád, že vám pomoci a odpovědět na všechny otázky

Člen
    Datum registrace
    03. 2010

Quote Původně odeslal r.dziadusz View Post
    Pokud nejsou v oddělených pole ve vaší sql, a pokud je to jen jeden pro každý jazyk to je v pořádku. vBET ji, aby skupiny uživatelů v vytvoří stejné výchozí jazyk. Pokud máte nějaké problémy během vašeho překladu mi bude také rád, že vám pomoci a odpovědět na všechny otázky
    Jeden usergroup se vytvoří pro každý jazyk (je to něco nového? Přidávání 50 usergroups není cool); Nemám ani ponětí co oddělené pole v příkazu sql je; Promiň! Při první instalaci VBET více než před rokem, to se nestalo. VBET jen nainstalován a pracuje perfektně. Teď jsem s ďábel čas dostat zpět na systém:-).

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

ve svém admincp - > usegroup vypadat takto:
    Výchozí jazyk: Albánština
    ?
    Jak jsem řekl nyní vBET vytváří odděluje skupiny uživatelů. Pokud vaše fórum fungovat pomaleji, by mohla být coused jiné věci, také, přečtěte si tento post:
    klikněte

Člen
    Datum registrace
    03. 2010

ve svém admincp - > usegroup vypadat takto:?
    Jak jsem řekl nyní vBET vytváří odděluje skupiny uživatelů. Pokud vaše fórum fungovat pomaleji, by mohla být coused jiné věci, také, přečtěte si tento post:
    klikněte
    Tedy, moje fórum podporuje-li 50 jazyků, já můžu očekávat | 50 | další usergroups vytvořil?

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

Ano můžete, ale byly vytvořeny, aby náš produkt pracovat rychleji.

Člen
    Datum registrace
    03. 2010

Ano můžete, ale byly vytvořeny, aby náš produkt pracovat rychleji.
    Tak jste vytvořili 50 + usergroups na moje fórum k VBET rychleji? Ale mohu je odstranit a vidět VBET pracovat o něco pomaleji? ... a prostě si znovu během příští inovace?

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

Ano, to bude recreateed v každé aktualizaci.
    Můžete se také pokusit odebrat všechny z nich ale potřebujete zakázat tento modul plug-in: userdata_presave a pokud chcete odinstalovat vBET bude nedd další změny v:

includes/vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php

najdete:

Funkce vbet_removeDefaultLanguageGroups() {}
    a odstranit veškerý obsah této funkce

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •