Jak název říká. "Použít Google pouze" je nastaven na
Jak název říká. "Použít Google pouze" je nastaven na
Měla Všimněte si, že žádní zprostředkovatelé jsou k dispozici v současnosti od Odhaduji, že bylo dosaženo denní max. Google je k dispozici, ale je je označeno jako takové.
Spusťte testy pro google. Máte to:
vBET stažené soubory - > not-upload - > nástroje - > googleapiv2test.php
Přenese se do vás fórum kořenovou složku a zobrazit výsledky
Počáteční překlad testu pro Google API v2
Výsledek testu: {"chyba": {"chyby": [{"doména": "usageLimits", "Proč": "accessNotConfigured", "zpráva": "Není nakonfigurován přístup"}], "kódu": 403, "zpráva": "Není nakonfigurován přístup"}}
Testovací chyba:
Doba připojení (ms): 502.209960938
Což je zvláštní, protože ještě změnit všechna nastavení v konzole Google API
Jméno:
Váš překlad Google API v2 pracoval před k neznámé chybě nebo nefungovalo to od začátku?
Když to pracují, budeme muset kontaktovat službu Google, pokud ne, mohl jste nejprve zkontrolujte:
-účtování je-li povoleno konzolou rozhraní API
-Pokud máte správně vBET configurated
Také jsem našel další možné řešení:
Mohl byste zkusit, vypněte jej a zapněteje to, že jsem udělala a zapněte pouze přeložit rozhraní api služby
-Google v2 přeložit rozhraní API fungovalo dobře před mou poslední upgrade na nejnovější verzi
-Účtování je povoleno
-API klíč a vše odpovídá v vBET, byla změněna pouze žádné další nastavení jiných než používání google
-Zkusil jsem obrátil api a zapněte
Tak dobře budou psát Google ve vašem zastoupení, nebo chcete udělat prostřednictvím vlastní?
Pokud jste to mohl udělat, bylo by to skvělé. Dejte mi vědět, pokud budete potřebovat jakékoliv další informace.
Mail poslal, čekání na odpověď
Dříve jsem napsal vzkaz ve službě skupiny Google a vypadá to, že někdo z Google to opravil. Problém je vyřešen!