Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 1 z 2 12 PosledníLast
Výsledky 1 na 10 z 11

Závit: vBET by nemělo být vázáno na tento server fóra!

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Default vBET by nemělo být vázáno na tento server fóra!

Ahoj, za posledních 24 hodin mého úložiště zákonný nafoukly kontrole a bylo to na jednu věc!, tyto se zaplnilo chybový protokol
    PHP varování: strpos() [< href="/forum/cs/function.strpos" > function.strpos </a>]: Offset není obsažena v řetězci v /home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions.php na lince 398
    měl jsem mnoho a mnoho tisíc z nich (25 GB ve všech!) a zdá se, že to bylo všechno kvůli není schopen kontaktu bb server!

To nebylo poukázal, při nákupu, náš server musí být schopen váš kontakt vždy!, byl váš server a tak byl software (modificatio), který koupil jsem od vás, je potřeba mít vBET existovat neustále v kontaktu s vaším serverem?

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

Budu se snažit se změnami v mé testovací fórum. Také můžete prosím popsat mě krok za krokem by co před chyba objevila?

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Jednoduché, tyto chyby objevovali v mé chyby protokolu celou dobu, co váš web byl včera, když váš web se vrátil do chyby zastavena nebo zpomalil, nyní mají pouze tisíce z nich dnes (17 mb)
    Quote Původně odeslal thecodecage.com error log
    [03-Feb-2012 13: 20: 48] PHP varování: strpos() [< href="/forum/cs/function.strpos" > function.strpos </a>]: Offset není obsažena v řetězci v /home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions.php na lince 398
    , fórum normálně funguje, žádné problémy nebo chyby kromě plnění chybový protokol.

Tedy žádné kroky, aby jej znovu vytvořit.

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

Tento protokol stále existuje? Pokud ano já lze nastavit některé protokoly a kontroly, co se děje.

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Máte fórum rootovský přístup, východy protokolu (i mazat denně!) a pravé má nyní více než 2 GB položek z vBET, může soubor odstranit, vytvořte další prázdné a pak udržet kontrolu pro chyb jako 2 GB nelze otevřít v serveru a budete mít potíže při otevření v počítači.

EDIT: Musím říct, že můj server nebyl dole v měsících (bylo 500 chyby ale byli chvilkové a já způsobil při změně jednoho z mé vlastní moduly).

chybový protokol se nachází na /public_html/forumz/error_log
    Naposledy upravil Simon Lloyd; 05-02-12 na 20:14.

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

V současné době skrýt toto varování, aby nedošlo k selhání/koše vaše fórum. Právě teď to zkontroluju, zdá se, proč. Rovněž nelze vytvořit tuto chybu
    Změnil jsem tento řádek
    PHP Code:
    $closePosition strpos($outputPart'>',$openPosition 1); 
    Do tohoto řádku:
    PHP Code:
    $closePosition = @strpos($outputPart'>',$openPosition 1); 

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Ahoj veškeré další s tímto problémem nebo proč byla hlášení problému?

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

Velmi pravděpodobně, když v jednom z poskytovatelů má nějaké vnitřní chyba (Tento jeden který havaroval náš server také) vytvořit některé zvláštní tranlation outup, která začala nekonečná smyčka - to by vysvětlovalo, proč ve nemají ani vliv na vašem serveru - jak jste říkal fórum pracoval dobře. Jsem znovu procházet soubor chyb je bez varování - nebo si jen errased to?

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Já vůbec ještě upravit protokol chyb, dokonce i chyby, které jsem vytvořil jsem tam nechal, tak si, že tento bug je pevný a je to skryté změnou souboru jste provedli?

A Ano dobře funguje fórum, nezaplatím za příliš mnoho google překlad jen 100 000 znaků na den tak mnoho překladů jsou ponechány, čekají na překlad.

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

Myslím, že chyba je pevná, otherways chybový protokol by se další varování před samým smyčky, pokud se něco objeví znovu nás prosím kontaktujte

Stránka 1 z 2 12 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •