Na stránce Nastavení Google API, nastavit max 1 M znaky perday = její průměr, Potřebuji platit 20 dolarů na den do společnosti google, využívat Ceske. To je v pořádku, jak jsem vydělal víc než za den od reklamy
Tak já se snažím, aby více méně peněz, které je třeba vynaložit na Google za každý den, ale stále lze pomocí google přeložit. Já nevím výsledek testu pro pod nápad, takže já žádám o oficiální odpověď a tato Nápověda komunity
-Tipy/Triky 1. Více méně textové znaky, které překládá, více méně peněz, které je třeba vynaložit na google
Tak já si myslím, že pomocí ne-li podmíněné v některé oblasti v mé fóra, že není důležité, v některých šablon, takže Ceske není třeba překlad, tak více méně peněz že i třeba vynaložit na Google:
Je-li tato oblast není třeba v přeložené stránce, takže není třeba přeložit, je to podmínkové? :
< li condition="!isset($_REQUEST['language'])" >
Některé oblasti to není tak důležité, že není nutné překládat. IE uvítání záhlaví, oznámení, atd
</ Pokud>
Pozn. Já odsud tento kód http://www.vbenterprisetranslator.co....html#post7847
-Tipy/Triky 2. Není nutné přeložit některé fór, to není důležité
Já myslím, že v současné době, vbet je překlad všechny fóra a že žádné možnosti pro vyloučení některých fórech
Takže myslím, že to potřebujete, pokud není podmínka, že musíme zabalit do kódu těchto pluginů:
"vB Enterprise překladatel - Flags"
'vB Enterprise překladatel'
"Psát host cache"
Pokud ($ GLOBALS [forumid]! = xx) {}
modul kódu nad je třeba zabalit
}
Poznámka: změna xx wih fórum nechcete vyloučit z překlad
Správu Poznámka: Tento tip je špatné - to není vůbec potřeba
-3 Tipy/triky. Není nutné přeložit některé styly, pouze překlad ve stylu
například:
Výchozí styl domain.com je přeložen
Ale domain.com/?styleid=xx je přeložen, jeho střední dvojí stránka, která překládá, dokonce mají stejný textový obsah, pouze jiný styl, nejsou účinné právo, proč potřebujeme překládat všechny styly
Takže myslím, že to potřebujete, pokud není podmínka, že musíme zabalit do kódu těchto pluginů:
"vB Enterprise překladatel - Flags"
'vB Enterprise překladatel'
"Psát host cache"
Poznámka: změna xx wih styleid, který chcete překladPokud (STYLEID == xx) {}
modul kódu nad je třeba zabalit
}
Prosím sdílet, co myslíš, že bude svou práci, a máte-li jiný způsob, jak úspor, střídmá peníze, pomocí zaplatil i Google v2 API