Když jsem uvnitř vlákno a klepněte na jazyk obsah podprocesu není překládá, ale všechno ostatní je?
Problém vyřešen
Když jsem uvnitř vlákno a klepněte na jazyk obsah podprocesu není překládá, ale všechno ostatní je?
Problém vyřešen
Naposledy upravil mario06; 27-12-11 na 11:28.
Není vyřešen, někdy překládá obsah podprocesu a někdy pouze převádí pouze názvu vlákna.
PS: Proč to trvá tak dlouho na podporu?
Jak můžete vidět z obrázku neodrazí všechno kromě textu?
Naposledy upravil mario06; 28-12-11 na 05:15.
Ahoj
Pleae čtení že to posloupnosti o částečné tranlation a nepřeložený text:
http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post10876 a http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post10970
To nikdy přeloženy od začátku, myslím, že jiné problémy (mé další podprocesy) měly řešit nejprve před dosažením tohoto rozhodnutí.
Test rozhraní api společnosti Microsoft:
Počáteční překlad testu na Microsoft překlady API
Výsledek testu: "Vítejte"
Testovací chyba:
Doba připojení (ms): 114.572265625
Samozřejmě dostávám chyba tokenu, jak jsem uvedl na můj post na Microsoft Azure testu:
Spuštění testu pro Microsft API překlad ve světle azurová
Plné token:
{"chyba": "invalid_request", "error_description": "ACS90011: chybí požadované pole/u0027client_id/u0027. / r/nTrace ID: 17e65ab5-5618-4277-ab3c-d9d3ac7a6368/r/nTimestamp: 2011-12-28 15:33:26Z"}
Naposledy upravil mario06; 28-12-11 na 16:33.
OK umožňuje začít s chyba tokenu
Obsah stále ještě nejsou překládány!!
S pozdravem
Naposledy upravil mario06; 09-01-12 na 07:59.
Ahoj
Právě teď, jak víme, že vaše microsoft azure nepracuje becouse verzi php, zkuste vypnout Společnosti Microsoft dodala azurová -odešli oba jeho nastavení prázdné.
Zde je důvod, proč jsem chtěl to udělat:
vBET se pokusil použít Microsoft azurová, ale dokud to nefungovalo, vBET nedostane přijímat data, takže nemohl nastavit jako automaticky zakázána. Pokud společnost microsoft společností azurová není nastavena jako zakázat vBET se pokusí znovu použít.
EDIT:
Prosím také Podívejte na tento post:
click2
Naposledy upravil r.dziadusz; 10-01-12 na 21:56.
Microsoft je zakázáno, ale obsah je stále zcela přeloženy jen titul?
Máte přístup k mé ftp, můžete prosím zkontrolovat to?
S pozdravem
Naposledy upravil mario06; 12-01-12 na 16:51.
Dobře to bude procházet:
Nastavení Microsft API(both of them-no just one by Azure) jako disableb neudělá anny diference.Microsoft je zakázána.
Právě teď si prázdné Rozhraní API Microsoft Comercial překlad klíč Azure(BETA) a Rozhraní API Microsoft Comercial překlad tajemství o Azure(BETA)
a zdá se, že to do práce, zkontrolujte ji:
http://www.All-UNLOCK.com/showthread...99 & language = ja
Naposledy upravil r.dziadusz; 12-01-12 na 20:21.
Zkusil to znovu a obsah není zpracováváno, je to, co dělám - > klepněte na určitou posloupnost (showthread) a stisknutí anglického jazyka, výsledkem je, že názvu vlákna v post 1 neodrazí v angličtině, ale jeho obsah zůstává v původním jazyce (přeložit), i když stiskněte angličtiny na stránce index pak na konkrétní vlákno obsah nebude přenesen ale jen název.
PS: nebude-li aktualizovat vbet mám problém neviditelné ikony opět v archivu?
Děkujeme!
Naposledy upravil mario06; 13-01-12 na 10:49.