Dobrý den!
Používám tento skvělý program pro jeden rok, ale nyní to Traductions dissapears, nefunguje.
Můžete mi pomoci?
Dobrý den!
Používám tento skvělý program pro jeden rok, ale nyní to Traductions dissapears, nefunguje.
Můžete mi pomoci?
Dobrý den,
Pokud jste žádné další plugis a překlad "dissapears" se žádný důvod, zkontrolujte, zda-li jsou blokovány poskytovatelem překlad spuštěním tohoto testu: KLEPNĚTE NA TLAČÍTKO
ALSE, kterou lze vidět, používáte vBET 4.2.3, prosím pamatujte, že zdarma Google Translation API wil uzavřen do 1. prosince a je vytváření nové přísné limity, prosím zvažte upgrade vBET na nejnovější verzi, která podporuje také Google API v2 (placené) a překlad API společnosti Microsoft (zdarma) a další je v současné době testovány.
Můžete snížit své žádosti o překlady: KLEPNĚTE NA TLAČÍTKO
OK Hayk!
To je výsledky pro google testu:
Počáteční překlad testu pro Google API v1
Výsledek testu: {"responseData": null, "responseDetails": "Podezření Podmínky služby Zneužívání informací naleznete http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
Testovací chyba:
Doba připojení (ms): 582.390869141
Ano to znamená, že jsou blokovány společností google, můžete jim odblokovat, e-mail, jak se říká v testu jsem vám dal.
Ale Všimněte si prosím, že od 1. prosince volného překladu google API v1 bude byl uzavřen, takže nekoná žádný překlad, které to