Ahoj. Omlouvám se za dobu čekání - včera jsem byl v cestě.
Neudělal jsem to zmeškaných, že cz adresář neexistuje v rámci vašeho fóra a je pouze virtuální - existuje v URL a je interně přesměrován pomocí .htaccess. Vím, že dobře. Co jsem napsal, je, že nevidím v protokolech jste dala cestu do adresáře včetně /cs/ a píšete, že je to příčina. Protokoly, dal jste neříká nic o žádné cesty s /cs/ tak proč myslíš že mod se snaží dostat do /path/to/forum/en/images - kde vidíte to? Je to, co mi chybí. Není ji vidět v protokolech. Protokoly jsou o něco jiného. Nejde o to, není existující cesty s /cs/ prosím stanovit protokolů, které obsahuje informace nenaruší taková cesta nebyla nalezena. V této chvíli jsem zmatená a nejsem si jistý, že dal špatné protokoly, tak jsme navzájem nerozumí nebo problém není spojena s /cs/ adresáře vůbec.
Napsal jste, že by Ahoj, pokud vBET nepřidá /cs/ do adresy URL, pro CSS a obrázky - prosím dejte nám URL na stránku kde zdrojového kódu HTML najdeme odkazy na obrázky s /cs/ nebo CSS - prozkoumáme to.
O absolutní cesty - vBET není možné změnit cestu styl. Rozšířená cesta (ten s kódem jazyka) být absolutní, je-li původní cesta absolutní. Je-li původní cesta relativní je výstupní cesta relativní. Takže pokud chcete své cesty k absolutní a pak jen zkontrolujte, zda na původní (nikoli přeloženou stránku) jsou používá absolutní cesty.
O rozbitý formátování - použila postup, který jste popsal a nemohl to zopakovat. Jste schopen to tu znovu zopakovat?